joi 2 decembrie 11:35 PM

Abonare la google news

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea?! Ce a urmat după „derapaj”


Andreea Bălan a trecut peste episodul în care George Burcea a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor și pare să-l fi iertat. Actorul are “verde” de la artistă pentru a-și vizita fiicele, iar imaginile în posesia cărora am intrat stau mărturie.


În urmă cu nici două săptămâni, George Burcea spunea, într-un live pe Instagram, că unele femei chiar merită bătute, declarație care a inflamat serios spiritele. Printre persoanele care au dat de înțeles că nu sunt de acord cu părerea actorului a fost și Andreea Bălan. Artista a postat atunci un mesaj pe Instagram în care susținea că oamenii atrag ceea ce sunt, nu ceea ce își doresc.

Cum ar fi căzut la pace cei doi foști soți

De atunci și până acum, lucrurile par să se fi liniștit, iar cântăreața să-l fi iertat pe fostul soț pentru derapaj. Mărturie stau chiar fotografiile cu George Burcea alături de fetițele lor, în casa artistei.

Andreea Bălan și George Burcea, pe vremea când formau un cuplu (Foto: CANCAN.RO)

Referitor la timpul petrecut alături de fiicele sale, George Burcea declara, în urmă cu ceva timp, că Andreea Bălan a început să-i permită să le vadă și nu mai sunt probleme între ei, în acest sens.

(VEZI ȘI: CUM AU „TAXAT” ANDREEA BĂLAN ȘI TATĂL EI „DERAPAJUL” LUI GEORGE BURCEA)

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, spunea George Burcea pentru viva.ro

Ce mai puteți vedea la CANCAN NEWS 

“Burlacul” de la Antenă și-a asumat faptul că a făcut videochat, iar toată lumea s-a întrebat dacă a fost o condiție impusă de postul de televiziune sau el a avut impulsul de a mărturisi. Acum, după luni bune de la finalul competiției, Andi Constantin dă cărțile pe față. Afost unul dintre cei mai râvniți bărbați în show-ul “Insula Iubirii”, iar ulterior în emisiunea “Burlacul ”, proiecte difuzate de Antena 1.

Andi Constantin: „Eu mă accept așa cum sunt, mă iubesc” (Foto: Instagram)

Surpriza a apărut când, în timpul producției în care a jucat rolul “Burlacului”, Andi Constantin a mărturisit că a făcut videochat.

(NU RATA: NOUL “BURLAC” DE LA ANTENĂ E “BÂNTUIT” DE TRECUT. ÎN CE IPOSTAZE A FOST FILMAT SEXOSUL PE CARE “SE BAT” 25 DE FETE)

Nu a vrut să se mai ascundă, spune el, iar producătorii nu i-ar fi impus nimic. Mai multe detalii aflați de la CANCAN NEWS.

Bianca Drăgușanu și-a anulat amenda în instanță (Foto: CANCAN.RO)

Unde vedeți și ce „chinuri” îi leagă pe Lidia Buble, Alex Velea și Bianca Drăgușanu. Dați click pe butonul PLAY și aflați toate amănuntele.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro