Abonare la google news

Andreea Bălan, ceartă monstruoasă cu Tiberiu Argint. De la ce a pornit totul, de fapt

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au încins o ceartă serioasă chiar în automobilul cu care se deplasau. Ce s-a întâmplat dintre cei doi și cum au fost surprinși! Iată detalii despre eveniment.

Probleme în Paradis! Andreea Bălan și Tiberiu Argint, ceartă în mașină

Paparazzi wowbiz.ro au surprins un moment tensionat dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cei doi își țin pe cât posibil relația departe de ochii curioșilor, iar deși au încercat din răsputeri să ofere informația cât mai târziu despre povestea lor de dragoste au fost văzuți împreună la mare, lucru care a demonstrat totul.

Zilele trecute, amorezii s-au aflat în parcarea trustului unde se filmează emisiunea la care blondina e jurat. Relația lor are deja 10 luni, iar acum au fost văzuți certându-se cât se poate de serios, concluzii trase din mimica, gesturile și tonul folosit de ambii. Conform acestora, se pare că ar fi ceva chiar serios la mijloc, nu doar o mică dispută. Totul s-a petrecut în drumul lor spre un restaurant.

Citeste si:  Cum vor fi evaluați și cum vor da examenele naționale elevii care fac în continuare școala online. Anunțul ministrului Educației

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu.

Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi, pentru sursa citată.

Citeste si:  Claudiu Târziu, avertisment dur! „Sper din tot sufletul ca românii să măture rapid de la putere monstruoasa coaliție!”

„Sunt amândoi încăpățânați”

Mai mult decât atât, artista ar fi cedat pentru probabil una din puținele dăți din viața sa. La începutul discuției surprinse celebra jumătate a trupei Andre a putut fi văzută chiar spășită, ascultând dintâi tot ce are de spus bărbatul, intervenind ulterior.

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului.

Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”, a mai detaliat persoana.

Citeste si:  Guvernul Ungariei cere să fie exonerat de răspundere pentru cărțile cu conținut homosexual. Basmele clasice, reinterpretate de comunitatea LGBT

Citeste articolul pe PlayTech

 51 total views