miercuri 8 decembrie 2:05 PM

Abonare la google news

Andreea Bălan a lansat „Moșule, ce tânăr ești!” cu Iuliana Beregoi VIDEO


Andreea Antonescu știe cum să își ia prin surprindere fanii, iar vedeta a făcut fanilor o surpriză de zile mari, chiar de Moș Nicolae.


Artista a lansat o nouă versiune a celebrului șlagăr, „Moșule, ce tânăr ești!” alături de vechea colegă de trupă Andreea Antonescu și Iulia Beregoi, o cântăreață de numai 17 ani, din Republica Moldova.

Andreea Bălan, bulversată din cauza despărțirii de Tiberiu Argint: „E mai mereu tristă, a refuzat avansurile bărbaților”
Andreea Bălan a readus nostalgia piesei din anii ’90, însă într-o versiunea actuală, care se potrivește de minune cu energia generației de adolescenți din ziua de azi.

Iuliana Beregoi este o artistă din Republica Moldova care a făcut senzație printre tineri și a devenit un adevărat idol, la doar 17 ani. Colaborarea dintre generația de artiști din era Atomic TV, reprezentată de trupa Andre și adolescenții talentați din era TikTok, căreia îi face cinste Iuliana Beregoi, este una extrem de reușită.

Clipul le arată pe cele două foste membre ale trupei Andre, în rolul unor păpuși Barbie, pe care tânăra Iuliana Beregoi le admiră. Păpușile prin viață, iar acțiunea clipului se dezlănțuie cu un dans sincronizat, în care o putem vedea pe Iuliana Beregoi cum se distrează alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub. Discuţia a fost făcută publică: „Nu e nici artistă, nici prezentatoare, nu are nicio activitate”

Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub. Public, cântăreaţa nu şi-a exprimat niciodată opinia despre noua iubită a fostului soţ, dar, se pare că nu o are deloc la suflet, potrivit unei discuţii care a devenit virale pe Internet.

Viviana Sposub, prima reacţie după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată: „Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor ei. M-a sunat avocata să-mi spună. Orgoliul de femeie este mare”

Aceasta este la curent cu toată activitatea de pe conturile fostului soț și a fostei co-prezentatoare de la Vorbește lumea și se uită la comentariile pe care aceștia le primesc. Astfel, a descoperit că una dintre admiratoare ei le-a lăsat comentarii siropoase lui George și Vivianei, lucru care a deranjat-o enorm pe artistă.

Jurata de la Te cunosc de undeva a purtat o discuţie cu una dintre fanele ei, iar tonul artistei nu a fost delic unul prietenos. I-a reproşat admiratoarei că o urmăreşte pe reţelele de socializare şi o apreciază pe Viviana Sposub.

Atacul suprem din partea cântăreței a fost către Viviana Sposub: „nu poți să fii fana unei femei care nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”.

„Am crezut că ai probleme psihice. Șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.

Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc! Niciun fan de-al meu nu a făcut asta.

Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo.

Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.”, sunt mesajele pe care Andreea Bălan i le-a lăsat unei admiratoare, potrivit Actualitate.net.

 

 

Romaniatv.net