Anchetă la FCSB! Ministerul Sănătății investighează cantonamentul din Antalya al formației patronate de Gigi Becali

FCSB are probleme din princina cantonamentului de iarnă. Oficialii din Ministerul Sănătății au pornit o anchetă după cantonamentul roș-albaștrilor din Turcia, țară aflată pe „lista galbenă”.

A fost un scandal foarte mare la începutul lunii ianuarie. FCSB a plecat să se pregătească în Antalya, țară aflată pe lista galbenă. Jucătorii și oficialii echipei ar fi trebuit să stea două săptămâni în carantină, la întoarcerea acasă, doar că acest lucru nu s-a întâmplat.

Gsp a făcut o adresă oficială la Ministerul Sănătății, iar în răspuns se explică faptul că există o anchetă legată de acest eveniment.

Citeste si:  Parlamentarii care lipsesc de la ședințele Legislativului ar putea fi sancționați cu sume mult mai mari. În prezent, aceștia plătesc o sumă modică

„Având în vedere solicitarea dumneavoastră transmisă Ministerului Sănătăţii, vă informăm că în urma cererii unui punct vedere experţilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, vă comunicăm următoarele

În data de 14 ianuarie 2021 membrii delegaţiei sportive FCSB au revenit în România venind din Turcia şi au prezentat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, care desfăşoară activitate pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, dovada participării la o competiţie sportivă internaţională desfăşurată în perioada 03 ianuarie 2021 – 14 ianuarie 2021 în Belek – Antalya.

De asemenea, managerul general al clubului a declarat că, pentru participarea la această competiţie «au fost efectuate teste COVID-19 pentru toţi jucătorii şi membrii echipei tehnice care au participat la turneul Corendon Cup, toate rezultatele fiind negative»

Ministerul Sănătăţii derulează o anchetă pentru a clarifica toate aspectele legale de cazul semnalat de dumneavoastră”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Citeste si:  Dumitru Cardoso, mesaj de despărțire pentru Gaz Metan Mediaș! Fotbalistul pleacă în Coreea de Sud: „Va rămâne cea mai frumoasă amintire a mea!” | VIDEO

Gigi Becali, convins că FCSB nu va avea probleme

Gigi Becali a explicat atunci că cei care conduc clubul s-au interesat care sunt reglementările și li s-a răspuns că jucătorii nu trebuie să stea izolați după cantonamentul din Turcia.

„Dacă 15 cluburi nu se duc (n.r. – la pregătire în străinătate) pentru că sunt unii proşti nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis aşa: «dacă staţi singuri în hotel, aveţi test negativ, călătoriţi cu charter, atunci e OK». Citeşte în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege. Înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiţie internaţională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitaţie de la baza sportivă unde am stat!”, spunea Gigi Becali pentru sursa citată, după revenirea echipei din Turcia.

Citeste si:  Cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Nimeni nu știa aceste lucruri despre ea

Sursa: ProSport

 6 total views