luni 18 octombrie 11:12 AM

Abonare la google news

Anamaria Prodan, secretul din buletin: „Nu m-a chemat niciodată Anamaria Prodan!”. Ce spune de mariajul cu Reghe

Anamaria Prodan este pe cale să-şi schimbe din nou numele din cartea de identitate după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a înaintat actele de divorţ. Impresara a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare la o emisiune TV, spunând că are o altă identitatea decât cea cunoscută de toată lumea! Confuzia s-a creat după ce numele mamei sale i-a fost atașat fără să fie, însă, în niciun moment cel din acte.


Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!

Anamaria este cunoscută ca „Prodan”, după numele mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan, dar agentul de jucători spune că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut trei nume în cartea de identitate până la vârsta de 48 de ani: „Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria recent  la Kanal D.


Ionela Prodan i-a spus pe patul de moarte să aibă grijă de „familie şi copii, nu de bani”

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. La un an de la moartea regretatei Ionela Prodan, a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare: “Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, demolată de prima soţie a lui Reghecampf: „Karma funcţionează”

Anamaria Prodan a oferit și amănunte picante despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf! Impresara a dezvăluit că revederea cu Laurenţiu Reghecampf a dus la despărţirea antrenorului român de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer: „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat.  L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea lui Denise Rifai.  Anamaria a spus că a primit asigurări de la Laurențiu că relația lui cu fosta nevastă era deja ruptă și că nu a stricat familia nimănui. Acum, Laurenţiu Reghecampf a anuţat că a depus actele de divorţ, iar Anamaria va da un comunicat oficial din partea familiei.

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !