marți 19 octombrie 2:06 PM

Abonare la google news

Anamaria Prodan l-a iertat, dar lui Gigi Becali nu-i pasă. „Stau eu de vorbă cu femei? Nu mă interesează!”

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre relație pe care o are cu Anamaria Prodan, iar afaceristul a transmis că nu-i pasă că sexy-imoresara l-a iertat.


Gigi Becali și Anamaria Prodan au rupt orice legătură la începutul anului 2021, atunci când Dennis Man a fost transferat la Parma fără ca impresara să fie implicată în afacere.

În acel moment, Anamaria Pordan și patronul lui FCSB s-au atacat reciproc la TV, dar prima care a renunțat la luptă a fost chiar cea care încă mai este soția lui Laurențiu Reghecampf.


Anamaria Prodan l-a iertat, dar lui Gigi Becali nu-i pasă

Anamaria Prodan a renunțat la războiul cu Gigi Becali, iar la începutul lunii octombrie i-a transmis acestuia că l-a iertat. Latifundiarul din Pipera nu pare să fi fost impresionat de pasul înapoi făcut de către sexy-impresară și a transmis că nu are motive să își ceară scuze de la ea.

„Pe mine n-are de ce să mă ierte. Când greșesc, atunci spun mulțumesc că m-ai iertat. E foarte bine că m-a iertat, dar te rog, nu vreau să vorbesc despre asta. Eu vorbesc despre femei vreodată sau stau eu de vorbă cu femei? Fac eu afaceri cu femei? Singura care era, era ea, dar nu mă mai interesează. Să-i dea Dumnezeu sănătate, e problema mea?”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 

De unde a pornit scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au aflat într-un conflict uriaș la începutul anului, atunci când patronul lui FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma fără să o implice și pe cea care încă este soția lui Laurențiu Reghecampf. Cele două părți și-au aruncat cuvinte grele în public.

Prosport.ro


Stirile.eu