Abonare la google news

Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali. „Vreau să trăim departe de golănia lui! I-a stricat reputația, meseria și demnitatea!”

Anamaria Prodan a avut o nouă ieșire nervoasă la adresa lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un adevărat conflict încă de la începutul anului 2021, atunci când Dennis Man a fost vândut la Parma fără ca sexy-impresara să fie inclusă în afacere.

După multe săgeți aruncate de ambele părți, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa latifundiarului din Pipera.

Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali

Anamaria Prodan a anunțat că vrea să se mute din România, toate acestea pentru a trăi „departe de golănia lui Gigi Becali”. Totodată, cea care încă mai este soția lui Laurențiu Reghecampf l-a acuzat pe patronul FCSB că i-a distrus familia, dar și cariera antrenorului în vârstă de 45 de ani.

„Vreau doar să trăim, eu și copiii mei, departe de aceste mizerii, departe de golănia lui Gigi Becali, departe de cei care nu au făcut decât să distrugă o muncă de o viață. Să-i fie rușine pentru mizeria pe care a făcut-o față de Reghe.

I-a stricat reputația, meseria și demnitatea. Pentru mine este un zero barat, care niciodată nu va avea parte de respectul pe care familia mea îl are”, a spus Anamaria Prodan, conform Digisport.ro.

Anamaria Prodan, la un pas să-l piardă pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu trece printr-o perioadă foarte bună! Sexy-impresara a aflat în urmă cu o lună că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de ea, după 13 ani de căsnicie, lucru care a afectat-o serios.

Deși susținea că nu va divorța niciodată de fostul antrenor al FCSB, Anamaria Prodan a recunoscut în urmă cu câteva zile că soțul său a avut o escapadă cu două tinere și un prieten în Delta Dunării.

Citeste articolul pe ProSport