marți 19 octombrie 5:46 PM

Abonare la google news

Anamaria Prodan, declaraţie ŞOC despre avere: „Nu avem nimic de împărţit, totul este moştenit de la mama”. Ce spune despre o nouă relaţie

Anamaria Prodan, declaraţie ŞOC despre avere. Vedeta a dezvăluit că ea şi Laurenţiu Reghecampf nu au nimic de împărţit, că toată averea lor este moştenită de la Ionela Prodan.


Citeşte şi: Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ: „S-a terminat, nu mai există cale de împăcare. Pentru mine este o trădare fabuloasă”

Anamaria Prodan, declaraţie ŞOC despre avere

Impresara a mai dat de înţeles că soţul ei ar fi şantajat de noua lui iubită, Corina Bilcon, însă el nu ar trebui să îi permită asta.


Mi s-a cerut soţul meu să renunţ la nume. Pe mine mă cheamă Anamaria Prodan. Mama mea a muncit o viaţă pentru noi.

Nu ştiu dacă este şantajat, tu ce crezi? El nu are voie să permită cuiva să facă aşa ceva în faţa copiilor. Eu sunt un om foarte sensibil. Mă duc la „Bebele” meu şi cum îl văd cum suferă, plâng.

Laur este foarte supărat de fel, este un pic gelos. Eu dacă o să mă cuplez cu cineva, nu o să fie român, cu siguranţă.

Reghe nu trebuie să împartă nimic cu mine, totul este moştenit de la mama. Dacă el pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de antrenor şi o casă în America. El a muncit foarte mult, dar nu pentru mine.

Îmi doresc ca Laur să se ridice şi să ducă munca mea şi a familiei lui mai departe. Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Eu vreau să îşi vadă copilul, să fie prezent în viaţa lui„, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !