miercuri 24 noiembrie 4:31 PM

Abonare la google news

Anamaria Prodan continuă atacurile asupra lui Reghecampf. A acționat fără milă


Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că își face familia de râs. Mai mult, agentul FIFA este de părere că amanta îi dictează antrenorului CSU Craiova tot ce are voie și ce nu are voie să facă. Cu toate că se află în plin proces de divorț, Ana îi dă câteva sfaturi bărbatului cu care a avut o relație timp de 13 ani.


Anamaria Prodan nu-i mai dă nicio speranță lui Reghe

În ciuda faptului că a spus în mai multe rânduri că nu vrea să mai discute despre soțul cu care se află în plin proces de divorț, Anamaria Prodan tot  nu s-a putut abține. Ea a vrut să sublinieze faptul că Laurențiu Reghecampf o să mai aibă nicio șansă să-și repare greșelile trecutului și că rău a fost deja făcut.

Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor.

Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, a reacționat Anamaria Prodan.

„Cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuieșți”

Agentul FIFA nu vede cu ochi buni schimbarea din viața soțului ei. Aceasta crede că amanta Corina Caciuc îi dictează fiecare pas făcut de Reghe și că cel din urmă o să ajungă să-și facă familia de râs dacă o să continue așa.

Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuieșți.

Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă!”, și-a continuat tirada Anamaria Prodan, într-o postare pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan revine la prima dragoste

Fosta soție a lui Reghecampf știe deja ce va face de 1 Decembrie. A anunțat că nu mai este doar impresară, ci va fi și patron de televiziune.

Mă întorc la prima dragoste și mă întorc numărul 1. Am crezut în integritatea presei și în puterea de a schimba, cred în oamenii tineri, în oamenii foarte bine pregătiți.

Vreau să îi mulțumesc unui om foarte drag, se numește Paul Păcuraru, este partenerul meu, este un bărbat foarte deștept, din prima secundă am știut ca gândim la fel , că vom pune baza celor două proiecte altfel.

Va fi un canal de sport altfel decât ceea ce este acum. Numai că noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată, fără telefoane care sună… Nu mă schimbă faptul ca sunt patron de televiziune.”, a declarat Anamaria, potrivit celor de la Playtech.ro.

Playsport.ro