joi 29 iulie 2:06 PM

Abonare la google news

Ana Maria Popescu își cere scuze! ”A fost un gest nepoliticos din partea mea!”. Campioana explică ce făcut-o să aibă acea reacție urâtă

Vicecampioana olimpică a acceptat mesajul „de pace” al ministrului Eduard Novak. După ce oficialul guvernamental a recunoscut că a greșit cu unele declarații la adresa spadasinei, aceasta a reacționat pe rețelele de socializare. Înainte de orice, a recunoscut că nu a reacționat cum trebuie când a refuzat sa îl salute pe Novak. Tripla medaliată la Jocurile Olimpice a considerat că gestul nu o caracterizează.


Îmi cer scuze față de gestul meu, a fost unul nepoliticos. Trebuia să salut pe toată lumea prezentă la aeroport” a declarat Ana Maria.

De ce s-a supărat marea campioană și a avut asemenea reacție agresivă la adresa autorităților

Vicecampioana de la Tokyo a declarat că acceptă mesajul ministrului Novak, iar acest conflict se va termina. Scrimera a explicat și de ce a pus atâta pasiune în răspunsul ei.

Nu este un atac la persoană, este strigătul unui om care a reușit, indiferent de condiții, dar care nu vrea ca și cei tineri să treacă prin aceleași probleme. Să nu mai aibă parte de lipsuri materiale, să rateze competiții din cauză că nu sunt fonduri, sau se chinuie cu echipamente învechite. Aceste lucruri îi împiedică să își atingă potențialul, se arată în mesajul postat de vicecampioana olimpică

„Trebuie să facem echipă, altfel nu vom mai exista”! Strigătul disperat al unei mari campioane

Ana Maria Popescu îl învită pe ministrul Novak să lucreze împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru sportul românesc. Acesta se află, conform medaliatei cu argint de la Tokyo, în mare pericol. Performanțele au scăzut în ultimii ani și la multe discipline, nu vine nimic din urmă.


Mesajul meu este unul singur. Dacă nu facem echipă, dacă nu vom renunța la orfgolii, nu vom mai exista pe harta sportului mondial. Dacă vom privi doar la „capra vecinului” și ne vom uita cu invidie la cei care reușesc, nu vom fi mai buni. Trebuie să acționăm, să avem îndrăzneală să reușim tot ce ne-am propus. Dacă dorința de performanță este mare, sportul va avea de câștigat, a încheiat marea campioană de scrimă.

Ana Maria Popescu a reacționat după ce ministrul Novak și-a cerut, la rândul lui, scuze, pentru declarațiile care au inflamat spiritele. Vicecampioana olimpică a fost criticată și ea, după ce l-a lăsat pe Eduard Novak cu mâna întinsă, în aeroport. „A fost un gest de mahala” a atacat-o Cristian Tudor Popescu.

Acum, însă, conflictul este așteptat să se încheie, după ce ambele părți au dat înapoi.

Playsport.ro


Stirile.eu