Abonare la google news

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club: „Avem un stil foarte ciudat”

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu au făcut declaraţii pe baza acestui subiect şi neagă vehement că s-ar fi îmbrâncit în club. „Avem un stil foarte ciudat de a ne face atente atunci când suntem în club. Îmi explica ceva, dar explica un pic mai departe de mine”, a spus Ana Mocanu.

Aia nu era o îmbrânceală. Probabil îi povesteam ceva, ori voiam să îi arăt ceva… Astea sunt gesturile dintre noi, dar nu… Dacă o îmbrânceam, probabil cădea. Nu există așa ceva între noi. Este cea mai bună prietenă a mea și suntem prietene de ani și lucrul acesta nu o să se schimbe niciodată.”, a menționat şi Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Citeste si:  Pe ce a aruncat Loredana Groza 150.000 de euro în vreme de pandemie

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, îmbrânceală în club

Cu toate că sunt surprinse mereu împreună distrându-se, Loredana Chivu și Ana Mocanu au șocat de această dată. În timp ce se aflau într-un club exclusivist, blondina a fost filmată când a îmbrâncit-o pe prietena ei, bruneta făcând câțiva pași în spate în urma gestului făcut de blondină.

Citeste si:  Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil a atras toate privirile

Citeşte şi: Loredana Chivu era să moară. Familia a sunat la 112: „Eram inconştientă”

În filmarea respectivă pare că cele două au ceva mai mult de împărțit, iar Loredana Chivu nu s-a putut abține să nu-și facă evident punctul de vedere.

Din fericire, situația dintre cele două a fost doar o aparență. Loredana Chivu și Ana Mocanu au rămas în continuare în cele mai bune relații, iar potrivit spuselor blondinei, prietenia dintre ele nu a întâmpinat vreodată episoade de violență sau tensiuni duse la extrem. Fosta asistentă TV a precizat că ceea ce s-a văzut pe filmare a fost cel mai probabil o povestire a vedetei, în timp ce îi relata cum s-ar fi întâmplat lucrurile.

Citeste si:  8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Revelion în pandemie. Ce avem voie să facem în noaptea dintre ani. „Pot să ies pe stradă, la ora 24, pentru a marca momentul?” Răspunsul lui Raed Arafat

Citeste articolul pe RomaniaTV