Ana Ivanovici, imagini demențiale la 5 ani după retragerea din tenis! Sârboaica este căsătorită cu o fostă glorie a fotbalului german

Despre Ana Ivanovici s-a spus că este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din istorie și nu sunt multe care pot contrazice o asemenea afirmație. Azi, la aproape cinci ani de la retragerea din sportul de performanță, sârboaica arată impecabil, dovadă fotografiile postate pe Instagram.

Ana Ivanovici are 33 de ani, nu mai participă în circuitul profesionist WTA și a trecut deja prin două nașteri. Chiar și așa, arată demențial, spun fanii ei!

Citeste si:  O legendă a fotbalului anunță declinul lui Ronaldo: “A fost un jucător grozav”

Ivanovici este căsătorită cu Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovici s-a căsătorit cu Bastian Schweinsteiger și are doi copii. Fostul mare fotbalist de la Bayern Munchen a cucerit-o pe când amândoi erau sportivi în activitate, relația lor devenind publică în septembrie 2014. După doi ani, au făcut nunta, în 12 iulie 2016, la Veneția, iar în 2018 s-a născut primul copil al cuplului (Luka). După un an, a venit pe lume și cel de-al doilea băiețel (Leon).

Citeste si:  Marius Avram, peste legendele Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu! Cum arată Top 10 meciuri oficiate all-time în Liga 1 după retragerea arbitrului de 41 de ani

Născută în data de 6 noiembrie 1987, Ana Ivanovici s-a retras din tenis în decembrie 2016. A adunat în carieră premii în valoare de 15 milioane de dolari. Cel mai bun rezultat al carierei: titlul de Grand Slam la Roland Garros, în 2008; în total, are 15 titluri WTA. Ana Ivanovici a fost lider mondial WTA în 2008, imediat după succesul de pe zgura pariziană.

Citeste si:  Diego Maradona ar fi putut fi salvat! Anunțul lui Alfredo Cahe, fostul medic al legendei fotbalului din Argentina. “Acțiunile medicale au fost proaste, foarte proaste!”

Pe Instagram, sârboaica Ana Ivanovici are 1,5 milioane de fani care îi admiră fotografiile.

Sursa: Gandul

 6 total views