joi 28 octombrie 7:49 PM

Abonare la google news

Ana Bogdan, gesturi la limita fair-play-ului față de Emma Răducanu! Ce a strigat românca după greșelile adversarei la Transylvania Open

Ana Bogdan (România, 106 WTA) și-a dorit atât de tare să o învingă pe Emma Răducanu (Marea Britanie, 23 WTA), încât a recurs la gesturi controversate în meciul de la Transylvania Open.


O regulă nescrisă a tenisului spune că nu este tocmai fair-play să te bucuri atunci când adversara greșește neforțat, dar Ana Bogdan nu a mai ținut cont de acest lucru.

Bogdan a strigat tare în două rânduri, în startul setului secund, după două mingi trimise în aut de Răducanu! Mai mult, Ana a ales să se încurajeze cu o expresie în engleză, limba vorbită în viața de zi cu zi de Emma.


Ana Bogdan, gesturi la limita fair-play-ului față de Emma Răducanu! Românca a strigat în limba engleză după greșelile neforțate ale adversarei

Duelul dintre Ana Bogdan și Emma Răducanu, din optimile turneului Transylvania Open de la Cluj, s-a animat în setul al doilea! Bogdan s-a exteriorizat într-un mod considerat lipsit de fair-play, strigând „Come on!” după greșelile neforțate ale campioanei de la US Open 2021! Românca a avut reacțiile respective pe fondul dorinței uriașe de a o învinge pe Emma Răducanu.

Nu a trecut mult și s-a petrecut un alt moment delicat, la scorul de 3-6, 3-3 pentru britanică! Ana Bogdan s-a plâns de arbitraj și s-a certat cu arbitrul Kader Nouni, în momentul în care Emma Răducanu a trimis o minge la limită. Interesant este că Bogdan a fost luată în colimator de jurnaliștii din Marea Britanie înaintea partidei de la Cluj-Napoca, pierdută cu scorul de 3-6, 4-6.

Jurnaliștii britanici i-au bătut obrazul Anei Bogdan înaintea meciului

Ana Bogdan a făcut o declarație care i-a deranjat pe jurnaliștii britanici, înaintea meciului cu Emma Răducanu! Cei de la Daily Mail au reacționat după ce Ana Bogdan a spus că o așteaptă pe Emma Răducanu, sportivă cu mamă chinezoaică și tată român, în echipa României de Fed Cup: „Ana Bogdan i-a făcut o propunere obraznică Emmei Răducanu încercând să o racoleze în echipa de Fed Cup! Frumoasa adolescentă i-a impresionat pe români la turneul de la Cluj”, au scris jurnaliștii de la Daily Mail.

„Dacă vrea să joace pentru România în Fed Cup, e mai mult decât binevenită. S-a născut în Canada, dar a crescut în Marea Britanie. E senzațional, înțeleg că vorbește și chineză. Știe și câteva cuvinte în română. E drăguț, are un accent drăguț”, a fost declarația Anei Bogdan, cae i-a contrariat pe jurnaliștii britanici.

Prosport.ro


Stirile.eu