Abonare la google news

Ana Bogdan a uimit cu un tatuaj unic la turneul de la Dubai! Ce mesaj are imprimat pe corp | GALERIE FOTO

Ana Bogdan (România, 101 WTA) a impresionat pe toată lumea la turneul de la Dubai, oferind una dintre imaginile săptămânii! Sportiva și-a afișat tatuajul în momentul în care s-a bucurat pentru un punct câștigat.

Ana Bogdan a evoluat pe tabloul principal la turneul WTA 1000 de la Dubai, după ce a trecut de cele două tururi de calificare! Deși nu a reușit să câștige meciul cu Marketa Vondrousova (Cehia, 20 WTA), românca a impresionat la capitolul stil.

Bogdan a avut o atitudine de luptătoare la Dubai, afișându-și tatuajul ori de câte ori a ridicat pumnul pentru a sărbători punctele câștigate. Ana și-a imprimat pe antebraț un citat în limba latină, dintr-o carte pe care a citit-o recent.

Ana Bogdan a uimit cu noul tatuaj la turneul de la Dubai

Mesajul pe care Ana Bogdan și l-a tatuat pe braț a fost descoperit într-o carte de sportiva din Sinaia: „Ceea ce se vede vine din nevăzut”. Imaginea cu Bogdan a fost foarte apreciată de fani, în ciuda faptului că românca nu a reușit să avanseze în turul secund al competiției de 1,83 milioane de dolari.

Ana Bogdan rămâne cu două victorii la turneul de la Dubai, ambele obținute în calificări, care i-au adus un premiu de 10.750 de dolari. Ana nu se poate lăuda, deocamdată, cu pre multe performanțe în 2021, ajungând cel mult în turul secund la turneele din acest sezon (Yarra Valley Classic și Phillip Island Trophy).

Ana Bogdan, victorioasă în calificările de la Dubai, dar învinsă în primul meci de pe tabloul principal

Ana Bogdan a câștigat ambele meciuri din calificările turneului de la Dubai! Sâmbătă, în turul I, a făcut instrucție cu Cagla Buyukakcay (Turcia, 179 WTA), scor 6-2, 6-4! Apoi, Bogdan a avut parte de un meci ceva mai dificil, duminică, împotriva Kamillei Rakhimova (153 WTA) din Rusia: 6-2, 5-7, 6-0.

Pe taboul principal, Ana Bogdan a fost răpusă de Marketa Vondrousova, cu scorul de 6-4, 6-4. Meciul dintre Bogdan și Vondrousa s-a desfășurat luni, fiind adjudecat de cehoaică într-o oră și 34 de minute.

Citeste articolul pe ProSport