31 mai 6:12 PM

Abonare la google news

Amenzi în valoare de 6.175 de lei pentru un șofer! Pentru ce a fost sancționat bărbatul

Zi cu ghinion pentru un șofer din Suceava. Bărbatul a primit mai multe amenzi și s-a ales și cu permisul suspendat. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 29 mai.

Bărbatul a fost surprins de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava conducând autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Germania cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost oprit întrucât depășise cu 53 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL. UN BĂRBAT A FOST BĂTUT ȘI ABANDONAT CU MAȘINA ÎN PANĂ, DUPĂ CE A CERUT BON FISCAL ȘOFERULUI DE LA TRACTĂRI AUTO)

Polițiștii i-au cerut șoferului documentele personale şi pe cele ale autoturismului. Însă, bărbatul nu s-a arătat prea încântat și le-a declarat oamenilor legii că nu are asupra sa permisul de conducere. Pentru că polițiștii aveau suspiciunea că bărbatul are, de fapt, permisul de conducere la el au efectuat un control corporal, moment în care bărbatul i-a încredințat portofelul său pasagerului din dreapta, care a refuzat să îl arate oamenilor legii.

Astfel, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 9 puncte amendă în cuantum de 1305 lei pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise şi cu 6 puncte amendă în cuantum de 870 lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere.

Șoferul a reclamat intervenția polițiștilor

Însă lucrurile nu se opresc aici, după ce a fost sancționat, șoferul a apela numărul 112 sesizând faptul că oamenii legii ar fi avut un comportament necorespunzător. Ghinionul șoferului a fost faptul că întreaga operațiune a fost înregistrat audio-video de către polițiști.

Astfel, s-a constatat că șoferul și pasagera nu au fost agresaţi în niciun fel, iar comportamentul polițiștilor a fost în limitele normale. În final, acest fapt i-a mai adus șoferului o altă sancțiune contravențională de 4000 de lei.

În total, șoferul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 6.175 lei și i s-a suspendat dreptul de conducere pentru 90 zile.

(VEZI ȘI: PANICĂ ÎN RÂNDUL ȘOFERILOR DE TIR! UN ALT ROMÂN A FOST GĂSIT MORT ÎN ITALIA. BĂRBATUL PREZENTA PE CORP MAI MULTE RĂNI ÎNJUNGHIATE)

 

Sursa foto: pexels.com

Citeste articolul pe Cancan