Abonare la google news

Amenințată de valul al treilea al pandemiei, Ungaria impune noi restricții

Ungaria se teme de valul al treilea al pandemiei, așa că impune noi restricții. Noile măsuri vor fi luate începând de luni, 8 martie.

Începând de luni, 8 martie, școlile primare, grădinițele și creșele se închid, iar cursurile vor fi exclusiv online. Acestea vor fi închise până pe 7 aprilie. De asemenea, majoritatea magazinelor, cu excepția celor alimentare, farmaciilor și benzinăriilor, dar și multe afaceri își vor suspenda activitatea până pe 22 martie.

Citeste si:  Sondaj Avangarde: 79% dintre români declară că țara noastră se îndreaptă într-o direcție greșită. 53% dintre respondenți sunt nemulțumiți de activitatea Ministerului Sănătății în gestionarea pandemiei Covid-19

De altfel, rămân în vigoare și măsurile impuse anul trecut: carantina pe timp de noapte, închiderea hotelurilor și restaurantelor și învățarea online pentru școlile gimaziale, licee și universități. Sălile de fitness vor fi de asemenea închise timp de două săptămâni, antrenamentele şi întâlnirile sportivilor legitimaţi fiind permise exclusiv cu porţile închise.

Citeste si:  Ce boli vindeca tinctura de propolis şi fructele noni

Parcurile şi spațiile de agrement vor rămâne deschise, fiind permise şi activităţile sportive în aer liber în cazul în care distanţa de 1,5 poate fi menţinută între participanți. Purtatul măștii va fi obligatoriu și în aer liber.

Citeste articolul pe Cancan