Abonare la google news

Amenințări cu pistoale, topoare și bâte între două familii din Vulcan. Un bărbat, dus de urgență la spital!

Două familii din municipiul Vulcan au creat scandal marți noapte. În disputa dintre părți s-au folosit topoare și bâte, iar un bărbat ar fi scos pistolul, amenințând să-l folosească. Incidentele nu s-au încheiat nici după ce la fața locului au sosit echipaje de Poliție.

În declarațiile date, unul dintre bărbaţi susține că a fost ameninţat cu toporul, iar celălalt, cu un pistol. În cauză s-a deschis un dosar penal.

A spart ușa cu toporul

Potrivit IPJ Hunedoara, prima reclamaţie a venit de la un bărbat de 35 de ani care s-a plâns că, în cursul nopţii de luni spre marţi, a avut o altercaţie cu un vecin (30 de ani), care i-ar fi lovit uşa cu un topor. Bărbatul le-a mai relatat poliţiştilor că în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de vecinul său, care avea asupra lui o bâtă de baseball şi îl ameninţa.

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Vulcan afirmând că, în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta din urmă a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri de armă.

„În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul. Pistolul a fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizării”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

Sursa: Gandul