miercuri 2 iunie 5:00 PM

Abonare la google news

Amanta lui Carlo Ancelotti e româncă și a povestit de ce s-au despărțit

Carlo Ancelotti s-a iubit timp de 7 ani cu o românca. Marina Crețu i-a fost amantă, confidentă și aproape soție actualului antrenor de la Real Madrid. Iubire ca în filme și sfârșit dureros, așa s-ar putea rezuma povestea de dragoste dintre frumoasa româncă și cunoscutul cuceritor de „trofee” italian.


Amanta lui Carlo Ancelotti e româncă!

Marina Crețu, amanta lui AncelottiMarina Crețu, amanta lui Ancelotti

Carlo Ancelotti, noua mutare de la Real Madrid, s-a iubit timp de 7 ani cu o româncă. Marina Crețu a dezvăluit că relația lor a început în 2004, pe vremea când tehnicianul încă era căsătorit cu Luisa. Luisa Ancelotti este femeia cu care italianul a fost „legat în acte” între 1983-2008 și cu care are doi copii. Românca i-a devenit amantă atunci când lucra la o televiziune din Italia și după ce bărbatul o asalta cu telefoane.


Cunoscutul cuceritor de „trofee” s-a despărțit de bucureșteanca noastră înainte de a se căsători cu actuala sa soție, Mariann Barrena McClary. Se pare că Mariann a reușit ceea ce Marina n-a putut să obțină de la antrenorul celor de la Real, adică o căsnicie. Ea și-ar fi dorit și un copil cu tehnicianul italian, însă acesta n-a fost încântat de idee.

Ne-am cunoscut acum opt ani. Eu lucram la un post de televiziune. A fost o senzație plăcută. El antrena Milanul. Este o diferență de 18-19 ani între noi. Relația noastră s-a consumat un an la telefon, el a avut apoi probleme în căsnicie. Și așa a început o frumoasă poveste de iubire. A divorțat pentru ca ceva nu a mers în căsnicie, nu sunt eu motivul. Eu am cunoscut un om singur, era căsătorit legal. Nici acum nu este divorțat. În Italia, după trei ani. Drumurile noastre s-au despărțit, el are o strada, eu am o strada.

Am casă în Italia, în Anglia, în Spania și în România. Noi ne-am despărțit acum trei luni. Ne-am văzut. Eu mi-am dorit foarte mult să am un copil cu Carlo. Nu s-a putut, probabil nu a vrut să-și refacă viața. Eu sunt singura, nu-l aștept. Am avut multe rupturi, ne-am certat de mai multe ori”, mărturisea românca la acea vreme

Primul interviu după revenirea la Real Madrid

În vârstă de 61 de ani, italianul Carlo Ancelotti a revenit pe banca tehnică a celor de la Real Madrid. Îl înlocuiește pe Zinedine Zidane, cel care a scris istorie pentru galactici, atât ca jucător, cât și ca antrenor. După ce a antrenat-o pe Everton, echipă cu care s-a clasat în acest an pe locul 10 în Premier League, Ancelotti revine în campionatul spaniol. La echipa pe care a mai antrenat-o și alături de care vrea să câștige din nou trofee. Ar avea timp să o facă, Real Madrid tocmai a anunțat că italianul și-a dat acordul pentru a-i pregăti din nou pe galactici. Acordul lui Carlo Ancelotti cu vicecampioana Spaniei va avea o durată de trei ani.

Carlo Ancelotti a acordat primul interviu după revenirea la Real Madrid. A explicat această alegere, într-un comunicat emis de Everton.

Am un respect major pentru tot ceea ce înseamnă Everton și sper ca acest club să reușească performanțe majore în viitor. Deși am savurat perioada mea de la Everton, am beneficiat de o oportunitate neașteptată, pe care o consider potrivită pentru mine și familia mea, la acest moment”, a spus tehnicianul italian.

Carlo Ancelotti revine la Real Madrid, unde a mai antrenat în perioada 2013-2015, cucerind cu galacticii Liga Campionilor, Cupa Spaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Tehnicianul italian a condus echipa din capitala Spaniei în 119 meciuri, totalizând 89 de victorii, 14 egaluri și 16 înfrângeri.

Playsport.ro


Stirile.eu