joi 11 noiembrie 10:16 AM

Abonare la google news

Amanta lui Becali despre care nu știa nimeni. Susține că are un copil cu impresarul și acum au ajuns în tribunal


Fostul impresar FIFA Giovanni Becali s-a aflat în plin proces de aproximativ trei ani. Instanța a dat decizia finală, dar avocata celei cu care acesta ar fi avut o legătură amoroasă încearcă să-l execute silit. Dosarul a fost mutat constant dintr-o instanță în alta, unde a existat rejudecare, iar mai apoi contestație. Tribunalul București a respins apelul făcut de fosta amantă a acestuia.


Decizia finală

Femeia i-ar fi cerut lui Ioan Becali să îi dea 85.000 de euro, drept pensie alimentară.

Becali a contestat o executare silită și Judecătoria Sectorului 4 a precizat astfel:

Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA „Aequitas” la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcția Generală Executării Silite Cazuri Speciale. Stabilește cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA „Aequitas”, până la momentul conexării, la suma de 10.000 de lei. Respinge cererea intimatei G.A. de obligare a petentului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu apel în 10 zile de la comunicare”.

Femeia care l-a acuzat în instanță pe Giovanni Becali a făcut apel, în termenul legal, dar judecătorii i-au dat dreptate fostului agent de fotbaliști.

Respinge apelul ca nefondat. Definitivă”.

Femeia a declarat că cei doi ar avea un fiu

Fosta amantă a anunțat că a avut o relație de trei ani cu Becali. Mai mult, ea a declarat că cei doi ar fi avut și un fiu. Ex-agentul FIFA nu a recunoscut niciodată copilul și i s-a cerut să efectueze test de paternitate, în Viena, femeia fiind stabilită în Austria. A cerut același lucru și instanțelor din România, dar fără succes.

Mai mult, în ultimele luni, familia Becali e în război și cu Anamaria Prodan.

Dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Nu ne poate pune ea pe noi în genunchi. M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi?” a fost declarația acestuia față de conflictul cu Anamaria Prodan.

Firma fraților Becali, artizanii ultimelor transferuri majore din Liga I

Prin intermediul firmei de impresariat sau prin cunoștințele pe care le au, frații Becali au realizat ultimele mari transferuri ale fotbalului românesc în străinătate.

Plecările lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma Calcio, precum și cele ale lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray au fost făcute fie prin intermediul firmei de impresariat, fie prin frații Becali direct.
De altfel, în contextul transferului lui Dennis Man la Parma, au existat foarte multe discuții și acuze în presă între Anamaria Prodan și frații Becali, după ce fostul jucător al UTA-ei a fost jucătorul impresarei.

Playsport.ro