Abonare la google news

Alunecare de teren în Italia. Aproximativ 200 de sicrie au ajuns în Marea Mediterană

Un evenimen teribil a avut loc luni în Italia. În jurul orei 15:00, în Camogli, o stațiune turistică din apropierea orașului Genova, s-a surpat o stâncă pe care se afla un cimitir.

200 de sicrie au ajuns în Marea Mediterană

Aproximativ 200 de morminte au ajuns în Marea Mediterană după ce o stâncă pe care se afla un cimitir s-a prăbușit.

La fața locului se poate observa cum zeci de sicrie plutesc pe mare.

Imaginile care au fost surprinse imediat după eveniment arată cum zeci de scrie plutesc printre moloz. Stânca s-a prăbușit de la o înălțime de aproximativ 50 de m.

Autoritățile fac acum eforturi pentru a recupera cât mai multe sicrie, iar rudele celor îngropați așteaptă să afle dacă rămășițele celor dragi mai pot fi salvate sau vor rămâne pe fundul mării.

Alunecarea de teren ar fi rezultatul unei eroziuni, care a fost accentuată de furtunile din ultima perioadă.

Un afacerist român, mort de COVID-19 în Marea Britanie, ar fi fost îngropat cu acte false, într-un cimitir din București. Poliția a deschis o anchetă!

Polițiștii bucureșteni cercetează condițiile în care a fost repatriat din Marea Britanie și înhumat trupul unui afacerist român decedat de COVID-19. Cu toate că, pe certificatul de deces al bărbatului era trecut faptul că acesta s-a stins din cauza noului coronavirus, omul de afaceri, care deținea o firmă de construcții, a fost îngropat, dumincă, într-un cimitir din Capitală, în condiții obișnuite, în sensul în care sicriul ar fi fost ținut în capelă, cu capacul deschis.

Bucureșteanul Gilberto Nicu părăsise România cu ani în urmă și se stabilise, alături în Marea Britanie, unde deținea o firmă specializată în construirea de clădiri de birouri și apartamente.

Sursa: Gandul