Alte două jucătoare de la CSM București au fost infectate cu corovanirus. Liderul din Liga Florilor are 12 sportive indisponibile pentru partida cu Măgura Cisnădie, programată marți, de la ora 18:30

Alte două jucătoare de la CSM București au fost infectate cu corovanirus. Astfel, liderul la zi din Liga Florilor are 12 sportive indisponibile pentru partida cu Măgura Cisnădie, programată marți, de la ora 18:30, în cadrul etapei a 11-a.

CSM București are doar 9 jucătoare la dispoziție din prima echipă pentru partida de campionat cu Măgura Cisnădie, ultima înaintea „dublei” cu SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor:

Citeste si:  Uniunea Europeană cere eliberarea imediată a lui Alexei Navalnîi: „Condamnarea, în contradicție cu un verdict CEDO”

  • Portar: Grubisic
  • Extreme: Martin, Moisă, Fînaru, Smeets, Dembele
  • Linia de 9 metri: Neagu, Lazovic
  • Pivot: Pintea

Alte două jucătoare de la CSM București au fost infectate cu corovanirus.

Din lotul care a evoluat cu SCM Rm. Vâlcea, CSM București a pierdut-o și pe Gabriela Perianu, care a dat rezultat pozitiv la testele de azi. De asemenea, Jelena Grubisic a rămas fără rezervă, după ce junioara Clara Preda a devenit la rândul ei indisponibilă.

Citeste si:  Accident în Bucureşti. Un şofer a intrat cu bolidul în Arcul de Triumf

În acest moment, CSM București are 9 sportive infectate cu coronavirus plus antrenorul Adrian Vasile. Alte trei jucătoare, Dragana Cvijic, Alexandrina Barbosa și Denisa Vîlcan, sunt accidentate.

CSM București va încerca să câștige acest joc în efectiv redus, așa cum a făcut-o și săptămâna trecută, în derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea. „Tigroiacele” au un avans de 5 puncte față de Minaur Baia Mare după 10 etape.

Programul etapei a 11-a, programată în București, este următorul:

Citeste si:  2.676 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore în România

CSM Galați – SCM Rm. Vâlcea, marți, ora 10:30

Gloria Bistrița – SCM Craiova, marți, ora 13:15

Rapid București – Gloria Buzău, marți, ora 16:00 (TVR 2)

CSM București – Măgura Cisnădie, marți, ora 18:30 (TVR 1)

CSM Slatina – Dacia Mioveni, miercuri, ora 10:15

HC Zalău – Activ Ploiești, miercuri, ora 13:00

Dunărea Brăila – U Cluj, miercuri, ora 15:45

 

Sursa: ProSport

 5 total views