31 ianuarie 8:29 PM

Abonare la google news

Alișor Sadoveanu, liderul interlop asasinat în SUA, petrecere mare înainte să moară! Au fost prezenți o mulțime de invitați și maneliști cunoscuți

Alișor Sadoveanu, liderul interlop asasinat în SUA, ducea o viață de lux departe de țară. Chiar înainte să fie ucis a fost gazda unei petreceri fabuloase, la care au fost prezenți o mulțime de invitați și maneliști cunoscuți. A petrecut exact ca acasă înainte să fie ucis.

Înainte de a fi asasinat, cu câteva săptămâni, Alișor Sadoveanu a fost gazda unei petreceri de zile mari. Așa cum obișnuia să facă și în România, de la petrecere nu au lipsit mâncărurile și băutura scumpă, invitații de seamă, persoane cu influență, și artiștii care să anime atmosfera. (CITEȘTE ȘI: STABOR ÎN LUMEA INTERLOPĂ, DUPĂ CE ALY SADOVEANU A FOST ÎMPUȘCAT ÎN CAP ÎN AMERICA!)

Potrivit WOWbiz.ro, ultima petrecere din viața lui Alișor Sadoveanu a fost, de fapt, o nuntă. Interlopul a petrecut și s-a distrat până dimineață, iar invitatul special al evenimentului a fost un manelist celebru, Mihăiță Piticul, care a cântat toată noaptea.

„Se vor răzbuna indiferent de ce se va întâmpla”

Alișor Sadoveanu a fost împușcat în cap, îi urmă cu câteva săptămâni, de către un român din localitatea Buzău. Florin Andronache este criminalul liderului clanului Sadoveanu. Acesta a părăsit țara cu mulți ani în urmă și ar proveni dintr-un clan specializat în infracțiuni de proxenetism.

Acum, după moarte lui Alișor, membrii clanului din care făcea parte cer să se facă dreptate și vor să se răzbune. Caută vinovați, fac alianțe și pare că o lovitură o să fie pregătită destul de curând. (VEZI ȘI: IMAGINI DRAMATICE DE LA LOCUL CRIMEI! ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ ALE INTERLOPULUI ROMÂN ASASINAT, ÎN SUA. VIDEO)

„Sadovenii sunt deciși să afle dedesubturile asasinării lui Alișor, acum investighează legăturile care au dus la execuția liderului lor. I-au interogat și pe Duduieni, vor să afle dacă au fost cumva amestecați în execuția lui Alișor.

Au și anunțat că dacă vor afla cine este implicat în execuție, dacă s-a dat vreun ordin, se vor răzbuna indiferent de ce se va întâmpla ulterior și că vor începe un război între clanuri. Deja, de altfel, au strâns rândurile, își reînnoiesc alianțele și se asigură că vor putea reacționa rapid și dur dacă vor găsi vinovații”, a declarat o persoană din lumea interlopă, pentru sursa citată.

 

Sursa: Cancan