marți 26 octombrie 3:37 PM

Abonare la google news

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD: Cîțu îl sabotează pe Ciucă, își dorește să-și depună mandatul sau să pice în Parlament

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat marți la Digi24.ro că social-democrații nu se pot întâlni să stabilească dacă susțin sau nu Guvernul Ciucă pentru că liberalii nu i-au mai chemat la discuții. Simonis a adăugat că un lucru este cert: liderul PNL Florin Cîțu nu vrea ca Nicolae Ciucă să-și treacă Guvernul prin Parlament.


„Înainte de o decizie trebuie sa fie o discutie oficiala intre reprezentantii celor doua partide. Premierul desemnat s-a intalnit ieri doar cu USR. Nu putem sa sustinem sau nu pe cineva fara o discutie clara in prealabil”, a zis Simonis.

„Faptul ca premierul demis il saboteaza pe premierul desemnat, e ceva cert in acest moment. Daca USR iti spune clar ca nu voteaza un guvern minoritar si in acel moment partidul ramane cu acelasi mandat, este foarte clar ca Citu isi doreste ca Ciuca fie sa isi depuna mandatul, fie sa fie respins de Parlament.


Ma intriga si ca Ciolos a venit cu guvern minoritar sa-l voteze parlamentul, dar acum Ciolos nu sustine guvern minoritar PNL. Era serios atunci sau e serios acum? E dublu limbaj”, a mai declarat liderul deputatilor PSD.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu