sâmbătă 11 septembrie 11:01 AM

Abonare la google news

Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario. „Nu-mi place să fiu singură”

Zvonurile că Alexia și Mario s-au despărțit circulau prin presă de câteva luni, însă cei doi au negat în repetate rânduri. Acum a venit momentul când Alexia a mărturisit clar și sincer că locuiește singură de două luni și că încearcă să se obișnuiască cu „senzația de a sta singură”.


„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine”, a precizat Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca s-a mutat într-un aapartament doar al ei pe care și l-a cumpărat din banii săi, cu un mic ajutor de la părinți. Și-a dorit să aibă o terasă cât mai mare, dressing și să predomine culoarea ei preferată, roz. Apartamentul se întinde pe două niveluri și e amenajat cu mult bun gust. Tânăra a recunoscut că a fost ajutată de o echipă de designeri de interior.


”M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată, și am vrut să fie retro-modern”, a dezvăluit Alexia, care a apelat la ajutorul unui designer pentru amenajarea apartamentului, pornind de la ideile ei și ale tatălui ei, Alexandre Eram.

Alexia: „E ciudată senzația de a sta singură”

”M-am mutat de aproape două luni de zile și încerc să mă obișnuiesc. E foarte dubioasă senzația de a sta singur”, a mărturisit Alexia. O situație diferită față de visurile ei din copilărie, când se gândea că, atunci când va părăsi casa părintească, va locui cu prietena ei cea mai bună.

”E prima oară când stau singură pe o perioadă atât de lungă, pentru că la facultate stăteam câte 2-3 luni, apoi veneam în țară”, a detaliat Alexia, precizând că nu doar locuiește singură, ci este singură, semnă că zvonurile despre destrămarea relației cu Mario Fresh erau cât se poate de adevărate.

Alexia și Mario au fost împreună timp de patru ani, cucerindu-i pe tinerii români și pe utilizatorii de Instagram.

Romaniatv.net


Stirile.eu