marți 16 martie 10:31 PM

Abonare la google news

Alexandru Tudorie, mesaj clar după primul gol pentru Universitatea Craiova: „Nu contează cu cine jucăm, trebuie să câștigăm” Ce spune despre derby-urile cu FCSB și CFR Cluj

Alex Tudorie a marcat din penalty cu UTA Arad și a spart gheața în tricoul oltenilor. Fostul atacant al celor de la FCSB spune că Universitatea Craiova trebuie să câștige indiferent de adversar.


Universitatea Craiova a câștigat cu UTA, 2-0, și se apropie la patru pași de FCSB și CFR Cluj, chiar înaintea meciurilor directe dintre cei trei granzi din Liga 1.

Paul Papp a fost eroul primei reprize de pe Oblemenco, iar Dan Nistor și Alex Tudorie au adus victoria gazdelor. Tudorie este la primul gol în Liga 1 de peste un an de zile.


Alexandru Tudorie, mesaj clar după primul gol pentru Universitatea Craiova: „Nu contează cu cine jucăm, trebuie să câștigăm”

„Mă bucur că am reușit să câștigăm, că am marcat, dar e bine că am câștigat și că suntem acolo, aproape de primele două echipe. Mă bucur că sunt sănătos, că pot să mă antrenez. Mulțumesc lui Mister că îmi dă încredere, sper să nu îl dezamăgesc.

Urmează pauza și pregătim următorul meci. Am luat mingea și m-am dus cu încredere să dau gol.

E important să luăm meci cu meci, să ne gândim la următorul meci și să câștigăm. Noi ne pregătim bine și vrem să câștigăm, nu contează cu cine jucăm”, a declarat Alex Tudorie la finalul meciului.

Universitatea Craiova – UTA! ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan
Rezerve: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Căpățînă, V. Constantin, Camara, I. Mamut, Tudorie, Fedele
Antrenor: Marinos Ouzounidis

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Erico Da Silva, Benga, Shliakov – Buhăcianu, Al. Albu, Vorobjovas, Miculescu – Roger – Ad. Petre
Rezerve: D. Balauru, Peteleu, Melinte, Fl. Ilie, D. Rusu, Antal, C. Rus, Tescan, Voinea
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitri: Călin Iulian (Ştefăneşti), Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) și Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)

Prosport.ro


Stirile.eu