sâmbătă 27 noiembrie 12:32 AM

Abonare la google news

Alexandru Rafila vorbește despre HAOSUL de la minister: ‘PNRR pe Sănătate, pe un stick găsit cu foarte multă dificultate. A trebuit să facă investigații’


Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) pe sectorul Sănătate a fost găsit cu multă dificultate de ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, pe un stick, care fusese dat altei instituții, spune, vineri, actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.


„M-am întâlnit cu ministrul Cseke… Când a venit ca ministru interimar la Ministerul Sănătății a găsit cu foarte multă dificultate partea din PNRR legată de sectorul de Sănătate. A trebuit să facă investigații, că nu exista în Ministerul Sănătății fizic, în format electronic”, spune, vineri, la Digi24 Alexandru Rafila.

Citește și: Rafila, despre noua tulpină: ‘Va ajunge și în România, sigur. Se transmite mai ușor, dar poate dă forme de boală mai ușoare. Nu știm, încă. Ar fi extraordinar’

El povestește că PNRR pe sectorul Sănătate era „doar pe un stick”

„Era doar pe un stick care fusese dat altei instituții. PNRR era pe un stick și lucrul acesta reflectă, de fapt, lipsa de transparență. PNRR-ul ăsta funcționează ca un tot. Dacă cineva, unul dintre implementatori, nu-și face treaba, totul se blochează. Lucrurile astea trebuie să funcționeze”, conchide Rafila.

Stiripesurse.ro