Abonare la google news

Alexandru Buziuc l-a făcut pe Becali să exulte cu un gol fabulos! Atacantul FCSB, voleu de excepţie în „Războiul Stelelor”

  • Alexandru Buziuc, voleu de excepţie în „Războiul Stelelor”
  • CSA Steaua – FCSB II 1-1

Buziuc a spart gheaţa în minutul 73, la scorul de 0-0. Reuşita de senzaţie a pornit de la Adrian Niţă, care i-a pasat perfect colegului său. Atacantul a trimis un voleu de senzaţie care a „rupt” plasa porţii lui Bălbărău.

Cotat la 350.000 de euro pe site-urile de specialitate, vârful FCSB nu a impresionat la prima echipă în acest sezon. Buziuc a jucat în 21 de partide, în toate competiţiile, şi a reuşit un singur gol.

Citeste si:  Mircea Badea, către Alexandru Cumpănașu: „Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum”

CSA Steaua – FCSB II 1-1. Remiză în „Războiul Stelelor”

Duelul din Ghencea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alexandru Buziuc a reuşit un voleu de senzaţie, în minutul 73.

„Militarii” au reuşit egalarea cu câteva minute înainte de fluierul final. Călinţaru a centrat cu efect, iar Huiban l-a învins pe Toma Niga.

Citeste si:  Găurile imense din Siberia, un mister elucidat. Ce le cauzează, de fapt VIDEO

Tensiunea a atins cote maxime în minutele de prelungire. Soiledis a fost eliminat, după ce Dragoş Nedelcu a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 86. Şi Daniel Opriţa a fost trimis la vestiare în ultimele minute, după un conflict monstru între jucătorii celor două echipe.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Citeste si:  Angela Merkel: Până la sfârşitul verii, vom vaccina fiecare german

Citeste articolul pe AS

 15 total views