vineri 3 decembrie 2:42 PM

Abonare la google news

Alexandr Stoianoglo, după ce mandatul de arest a fost prelungit: Pentru mine este clar, puterea face tot posibilul ca eu să nu particip acum la evaluare


Mandatul de arest la domiciliu pentru Alexandr Stoianoglo a fost prelungit.


Astfel, procurorul general suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, își va petrece următoarele 20 de zile în arest la domiciliu, transmite Știri.md.

Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Avocații lui Alexandru Stoianoglo au menționat că vor contesta decizia la Curtea de Apel.

„Pentru mine este clar, puterea face tot posibilul ca eu să nu particip acum la evaluarea care a fost preconizată deja pentru săptămâna viitoare. Se face tot posibilul pentru înlăturarea mea prin acumularea materialului.

Desigur că voi ataca, nu știu de ce, dar o lună în urmă și procurorii, și judecătorii au spus că ei nu au reușit să ridice dosarele penale pe care le examinează altă procuratură.

Probele demonstrează că nici eu, nici soția mea nu avem vreo implicare”, a declarat Stoianoglo după anunțarea deciziei, citat de TV8.

Amintim că procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a fost reținut în seara de 5 octombrie.

El a fost escortat din sediul Procuraturii Generale de către mascații de la Serviciul de Informații și Securitate. Potrivit procurorului de caz, reținerea a avut loc într-o cauză penală pornită pe patru capete de acuzare.

Stiripesurse.ro