2 iunie 10:18 PM

Abonare la google news

Alex Pelici, extrem de emoționat după ce a promovat-o și pe CS Mioveni în Liga 1: „E un moment dificil, pentru că Sibiul era sufletul meu!”

Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul de la CS Mioveni, a reușit o nouă promovare în Liga 1, de această dată cu gruparea argeșeană, și s-a arătat extrem de emoționat după partida cu Hermannstadt.

Hermannstadt și CS Mioveni au jucat barajul de menținere/promovare în Liga 1 și după 0-0 în tur, argeșenii au învins cu scorul de 2-1 și au obținut biletul către prima ligă.

Pe Hermannstadt tot Alex Pelici a promovat-o, însă la scurt timp acesta a fost demis de la echipa sibiană.

Alex Pelici, extrem de emoționat după ce a promovat-o și pe CS Mioveni în Liga 1

După meci, Alex Pelici a recunoscut că râde cu un ochi și cu celălalt plânge, având în vedere trecutul său la Hermannstadt, însă s-a arătat încântat de ceea ce a reușit alături de jucătorii de la CS Mioveni.

„Acum nu mai contează (n.r. că Mioveni a fost subestimată), e important că am realizat un lucru care nu a fost ușor. Am venit de unde am venit, nu ne dădea nimeni nicio șansă nici măcar la play-off. Meritul este al băieților și mă bucur că am avut plăcerea să lucrez cu astfel de jucători.

Le mulțumesc celor care apreciază ceea ce am făcut, din asta trăiesc, din asta trăiește familia mea. Încerc să fac treabă peste tot pe unde merg. Nu e un moment ușor, e un moment destul de dificil, pentru că am obținut această promovare în fața echipei care până nu de mult era sufletul meu. Un gând bun se îndreaptă către suporterii Sibiului. Sper să reușească să treacă peste și Sibiul să meargă înaitne în fotbal.

(n.r. A fost îndepărtat de la Hermannstadt, după ce a promvoat) Nu vreau să vorbesc despre momente neplăcute acum. Nu am fost doar eu îndepărtat atunci, dar asta este, viața merge înainte. Acum nu pot decât să îi felicit pe băieții aceștia minunați”, a spus Alex Pelici, la flash-interviurile de după meci.

Citeste articolul pe ProSport