Abonare la google news

Alex Maxim a strălucit din nou la Gaziantep. A reușit o pasă de geniu

Alex Maxim a strălucit din nou la Gaziantep. A durat ceva timp pentru ca mijlocașul român să își revină la forma din timpul mandatului lui Șumudică. Dar Maxim este din nou liderul celor de la Gaziantep. Mijlocașul le-a reamitit fanilor că nu degeaba a fost considerat cel mai valoros jucător de la echipă. Iar granzii Turciei știu ce știu când îl urmăresc îndeaproape. Este greu de crezut că mijlocașul va mai juca la Gaziantep și din vară.

Până atunci, fotbalistul încearcă să își ajute echipa să urce în clasament. Maxim a contribuit decisiv și la ultimul succes al celor de la Gaziantep.

Alex Maxim a strălucit din nou la Gaziantep. Pasă de geniu reușită de „internaționalul” român

Maxim a fost titular, în fața celor de la Denizlispor, la fel ca și Alin Toșca. Dacă fundașul a fost integralist, Maxim a jucat 80 de minute. În această perioadă a contribuit decisiv la primul gol. Acesta a venit în  minutul 70, iar Maxim a executat perfect o lovitură liberă și i-a așezat mingea lui Dicko. Atacantul din Mali n-a ratat și a deschis scorul, spre bucuria tuturor de pe banca gazdelor. golul doi a venit în prelungiri, marcat de Muhammet Demir.

Citeste si:  Ianis Hagi n-a mai strălucit, dar nici nu a făcut un joc slab

Maxim poate fi arma secretă a lui Rădoi în campania de calificare la Mondial

Echipa lui Sa Pinto rămâne pe locul 7 și mai există mici speranțe că se pot prinde cupele europene.

Maxim are foarte mulți admiratori în Turcia

Mijlocașul ofensiv este și golgheterul echipei, iar performanțele sale l-au transformat într-o țintă importantă pentru multe din forțele campionatului turc. Galatasaray sau Besiktas sunt printre echipele mari care îl urmăresc îndeaproape pe jucător. Românul este genul de coordonator de joc care nu doar crează faze periculoase pentru coechipieri, dar și finalizează des. Maxim are 18 goluri în 42 de partide, iar aceste cifre îl fac să fie dezirabil pentru echipele mari.

Citeste si:  Ion Cristoiu: Clotilde Armand o imită strălucit pe Diana Șoșoacă

Și Galatasaray, dar mai ales Besiktas, sunt în căutarea unui mijlocaș ofensiv cu experiență, iar Maxim poate fi varianta ideală. Mai ales că nu ar avea nevoie să se adapteze la un nou campionat. Românul a și demonstrat că nu are nevoie doar de Șumudică ca să performeze. Chiar dacă a urmat o cădere, după despărțirea antrenorului de Gaziantep, Maxim și-a revenit.

Citeste si:  Cornel Dinu știe de ce Gaziantep nu l-a mai vrut pe Marius Șumudică și dezvăluie: „Acolo este dictatură! De asta n-a mai fost invitată Dinamo!”

Fotbalistul a și declarat că se înțelege foarte bine și cu noul antrenor. Sa Pinto știe că depinde de forma mijlocașului, de aceea îi lasă libertatea necesară pentru ca acesta să creeze pericol pentru adversari.

Maxim este așteptat să facă diferența și al echipa națională, mai ales că meciurile cu Macedonia, Germania și Armenia bat la ușă.

Citeste articolul pe PlaySport

 15 total views