sâmbătă 5 iunie 2:06 PM

Abonare la google news

Alex Ioniță a căzut în depresie după ce a fost suspendat pentru dopaj: „Nu aveam chef să fac nimic!”

Alexandru Ioniță a trecut prin momente grele după ce a fost suspendat pentru dopaj, iar vârful a ajuns la doctor.


Fostul atacant din Giulești a recunoscut că a avut probleme cu depresia, însă acum este gata să lupte și își dorește să demonstreze că poate juca la un nivel bun.

Alexandru Ioniță a fost suspendat și nu a putut nici măcar să se antreneze alături de colegii de la Astra Giurgiu, însă a apelat la Marius Niculae, fostul fotbalist al lui Dinamo. Cei doi s-au antrenat împreună în cadrul complexului sportiv din „Ștefan cel Mare”.


Alex Ioniță, după ce a fost suspendat pentru dopaj: „Mi-au spus că am simptome de depresie”

Takayuki Seto, Alex Ioniță și Kehinde Fatai au fost implicați într-un scandal de dopaj la finalul anului trecut, iar atacantul care aparține de CFR Cluj a primit o lovitură grea și a avut puterea să vorbească despre asta.

„Cred că e un lucru bun ce mi s-a întâmplat, altfel nu realizat ce am avut şi ce am pierdut. Am fost pe la doctor pentru că nu mă simţeam bine, mă simţeam tot timpul obosit, nu voiam să ies din casă, nu aveam chef să fac nimic. Mi-au spus că am simptome de depresie”, a recunoscut Alex Ioniță, pentru Antena Sport.

Vârful mai este suspendat până în toamna acestui an.

„Mi-aş dori foarte mult să joc pe noul stadion. Poate aşa a fost să fie, să fiu suspendat şi să am o şansă în plus să mă întorc la Rapid. Mi-aş dori să continui şi la CFR. Trebuie să lupt pentru mine, pentru că nimeni nu o s-o facă”, este conștient atacantul.

Prosport.ro


Stirile.eu