10 februarie 10:15 AM

Abonare la google news

Alex Bodi, încă 30 de zile de arest la domiciliu! Tribunalul Craiova i-a respins cererea de plasare sub control judiciar

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile! Magistrații Tribunalului Craiova au respins cererea de plasare sub control judiciar, pe care avocații fostului soț al Biancăi Drăgușanu o depuseseră cu ceva timp în urmă.

Astfel, pentru cel puțin o lună de acum încolo, Alex Bodi rămâne „captiv” în perimetrul reședinței sale din Tunari, acolo unde deține o proprietate de lux.

Alex Bodi, acuzat de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj

Prin intermediul avocatului, Alex Bodi dorea înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, însă judecătorii Tribunalului Craiova nu au fost impresionați de argumentele aduse de apărătorul său. În dosarul instrumentat de DIICOT, Bodi este acuzat de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj, fapte comise împreună cu naşul său, Adrian Tâmplaru, unul dintre cei mai periculoși interlopi din Sibiu.

Alex Bodi se declară nevinovat și este convins că i se va face dreptate. De curând, el a mărturisit că singura persoană care i-a fost alături în această perioadă dificilă este iubita sa, Daria Radionova.

Alex Bodi, portret de interlop extrem de periculos și fără milă

În referatul de arestare preventivă întocmit de procurori, Alex Bodi este descris drept un interlop extrem de periculos și fără milă. Totul, în contrast cu imaginea de băiat bun din lumea mondenă, pe care el și-a cultivat-o în ultimii ani. Oamenii legii susțin că Bodi a fost mâna dreaptă a lui Adrian Tîmplaru, care controla afacerile necurate din Sibiu și împrejurimi.

Finul lui Tâmplaru, Alex Bodi ar fi intrat în rețeaua infracțională în anul 2014. Procurorii susțin că atunci a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze. Din dosar mai reiese că femeile racolate erau torturate, umilite şi obligate să practice prostituția pentru gașca lui Adrian Tâmplaru. Se pare că interlopul sibian organiza frecvent petreceri fastuoase, la care erau invitate şi fetele exploatate.

Strict despre Alex Bodi, procurorii susțin că el băgase spaima în toate fetele care practicau prostituția pentru el. Le controla prin bătăi, uneori chiar tortură. Unele fete erau drogate şi ameninţate că familiile rămase în ţară vor avea de suferit dacă îndrăznesc să nu presteze pentru Bodi și Tâmplaru.

Sursa: Gandul