10 februarie 11:25 AM

Abonare la google news

Alex Bodi, cadou superb pentru Daria Radionova. Cum a împăcat-o pe urmașa Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi i-a oferit iubitei sale rusoaice un cadou superb. Cum a surprins-o afaceristul pe Daria Radionova?

Alex Bodi, cadou pentru iubită

Alex Bodi si Daria Radionova sunt mereu prezenți în presa mondenă. Relația lor tumultoasă atrage atenția presei. Recent, se vorbea de faptul că iubita afaceristului ar fi plecat acasă, iar motivul ar fi fost chiar fosta soție a bărbatului, nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Acum frumoasa rusoaică arată cum stă, de fapt, adevărul.

Alex Bodi ar fi, se pare, un bărbat foarte romantic. Acesta îi face frecvent cadouri inedite Dariei, pe care o tratează ca pe o regină.

Cei doi sunt împreună de anul trecut, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Relația dintre Alex si Daria pare sa mearga destul de bine. Dovadă stau fotografiile frecvent postate pe conturile lor de socializare, unde cei doi apar împreună în diverse ipostaze. Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, afaceristul a mărturisit că se gândește serios să faca mare pas alaturi de iubita sa actuală și asta pentru că aceasta i-ar fi demonstrat că merită. El a subliniat faptul ca aceasta i-a fost mereu alături și l-a susținut când se afla în închisoare.

Deși, au apărut numeroase zvonuri cum că cei doi s-ar desparți, se pare că iubirea dintre ei este destul de puternică si nici vorbă de o separare între cei doi. Cu toate că, recent Bodi s-ar fi văzut virtual cu Bianca Drăgușanu. Totuși, atunci s-a zvonit că rusoaica l-ar fi părăsit pe afacerist. Adevărul însă, este cu totul altul. Iar frumoasa rusoaica a explicat care este realitatea.

Ce spune Daria Radionova despre relația sa cu Alex Bodi

Ea susține că este împreună cu iubitul ei întreaga zi, fiind nedespărțiți, iar singurul mortiv pentru care și-ar face bagajele ar fi acela de a pleca în vacanță alaturi de Alex.

”Acest gen de știri false nu ne deranjează, fiindcă realitatea este alta. Avem încredere unul în celălalt. Petrecem 24 din 24 împreună. Dacă vreodată mi-aș face bagajele, ar fi doar ca să merg în vacanță cu Alex”, a fost o parte din reacția Dariei Radionova, imediat după ce s-a spus că l-ar fi părăsit pe afacerist, după ce acesta s-a văzut virtual cu fosta sa soție.

Și pentru a le închide complet gura celor cârcotasi, frumoasa Daria le-a și demonstrat faptul că întrea ea și Alex Bodi exista o relație puternică de dragoste. Ea a postat pe contul său de socializare o fotografie care este dovada clara a faptului că omul de afaceri este foarte îndrăgostit de ea și nici vorbă de o separare între cei doi.

Daria aparea într-o fotografie cu un imens buchet de trandafiri  de culoare albă, roz și roșii, primiți de la celebrul ei iubit, Alex Bodi. Cu un asfel de cadou frumoasa rusoaica a vrut să închidă gura tuturor celor care îi bârfeau și care probabil deja se bucurau la auzirea zvonului cum că ea ar fi plecat de acasă.

Alex Bodi a trecut prin două mariaje. Cel de al doilea a fost cel cu Bianca Drăgușanu, de care afaceristul s-a despărțit anul trecut.

 

Sursa: Playtech