31 mai 7:00 PM

Abonare la google news

Alessia Năstase şi-a tatuat tatăl pe mână. Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Ilie Năstase

Alessia Năstase şi-a tatuat tatăl pe mână. La doar 18 ani, Alessia și-a făcut un tatuaj cu celebrul ei tată, stilizat în timp ce ţine o rachetă de tenis într-o mână și o umbrelă în cealaltă mână.

Cea care a împărtăşit această veste a fost chiar Amalia Năstase, pe rețelele de socializare. Tatuajul a fost ideea Alessiei, care a schițat singură silueta tatălui său.

Citeşte şi: Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit o ambulanţă VIDEO

Chiar dacă a încercat să practice și tenisul, Alessia a dorit să meargă pe calea artelor. Între timp, ea a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă. Acolo ea va studia „Artă, media și tehnologie„, specializarea fiind arte frumoase.

Alessia Năstase şi-a tatuat tatăl pe mânăAlessia Năstase şi-a tatuat tatăl pe mână

Alessia a spus că a început să picteze încă din copilărie, în jurul vârstei de patru sau cinci ani. La doar 17 ani, tânăra și-a deschis propria expoziție, dedicată tenisului. Tatăl acesteia este și el prezent în operele ei și a achiziționat deja două tablouri.

A fost destul de greu. Mi-am completat aplicația într-un program special, care le permite studenților să își meargă la universități din Statele Unite ale Americii și Franța. E o facultate foarte bună și recunoascută în acest domeniu, sunt sigură că a fost o concurență mare” a explicat tânăra.

În schimb, Ilie Năstase a amuțit: „L-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit când i-am zis că am intrat cu bursă. Nu știa ce să zică, era șocat. S-a emoționat, mai ales că are de a face cu tenisul”, a povestit Alessia.

Citeste articolul pe RomaniaTV