marți 21 septembrie 9:00 PM

Abonare la google news

Alertă la Parma după ce Dennis Man a fost depistat cu noul coronavirus! Românul, exclus din lot

Veste proastă pentru fanii Parmei, dar și ai naționalei României. Dennis Man nu va putea fi pe teren la meciul pe care echipa lui îl va disputa contra Ternanei. Fotbalistul nu a apărut în lotul deplasat de antrenorul Enzo Maresca. Jurnaliștii au fost cu atât mai curioși cu cât Parma are probleme mari, mai ales la mijlocul terenului. Man ar fi putut să ajute, dar nu s-a regăsit în lot.


Ziariștii au descifrat enigma, asta după ce clubul a anunțat că un fotbalist a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Deși gruparea emiliană nu a făcut public numele fotbalistului, acesta se pare că ar fi Dennis Man

Dennis Man, absență importantă pentru Parma. Care este starea fotbalistului român

Din fericire, se pare că starea de sănătate a atacantului ar fi una bună. Jucătorul nu a manifestat niciun simptom, iar acum este în izolare. Din păcate Man nu va fi pe teren cu Ternana, iar prezența lui este în pericol și la partida următoare, cu Pisa. Va fi o absență importantă, mai ales că Man era văzut drept un element important în lupta Parmei pentru a reveni imediat în Serie A.


Man a reușit 2 goluri în cele 5 partide de până acum, dar mai ales evoluțiile sale, în general, au fost apreciate. Doar la ultimul meci, cu Cremonese, pierdut de parmengiani, Man nu a confirmat.

 

 

 

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !