Abonare la google news

Alertă în Vaslui, după ce o tânără de 23 de ani a dispărut. Dacă o vedeți, sunați de urgență la 112!

Este alertă în Vaslui, după e o tânără de numai 23 de ani pe nume Gâlea Angela Elena a dispărut fără urmă. Poliția îi roagă pe toți cei care dețin informații despre ea să sune de urgență la 112.

Potrivit informațiilor oferite de vremenoua.ro, Gâlea Angela Elena, o tânără în vârstă de 23 de ani a dispărut fără urmă. Originară din Banca, Vaslui, fata a plecat în mod voluntar de acasă în noaptea de 9 spre 10 martie și nu s-a mai întors.

Citeste si:  Comisiile de buget-finanţe continuă azi dezbaterile la proiectul legii bugetului de stat. Ieri au fost aprobate bugetele serviciilor secrete și ale Parlamentului

Oamenii legii îi roagă pe toți cei care dețin informații despre ea să sune de urgență la 112. La data disparitiei, persoana dispãrută purta o geacă de culoare închisă, blugi negri și o pereche de teniși de pânză, albi.

Semnalmente: înăltime de 1.65 metri, greutate de aproximativ 60 de kg., ochi căprui,  părul negru, lung. În prezent, polițiștii vasluieni desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Citeste si:  Timișoara revine în carantină pentru 72 de ore, printr-un ordin al Departamentului pentru Situații de Urgență, după ce restricțiile fuseseră ridicate printr-un vot la nivel local

Minoră din Dolj, dispărută la începutul lunii martie

La începutul lunii martie, o minoră din Dolj a dispărut fără urmă. Cea care a alertat oamenii legii a fost chiar bunica fetei. Se pare că adolescenta a plecat de acasă sper municipiul Băilești și nu s-a mai întors. Familia fetei este disperată și a cerut ajutorul autorităților.

Citeste si:  Valeriu Gheorghiță, despre vaccinul AstraZeneca: „Scade cu 67% probabilitatea de a transmite infecţia”

Semnalmente tinerei: constituție atletică, înălțime 1,65 m, greutate aproximativ 50 kg, ochi negri, păr lung, negru.

Ultima data când a fost văzuta, minora era imbricata cu un hanorac albastru, colanți negri, bluză cu dungi orizontale alb cu negru, pantofi sport roz.

Citeste articolul pe Cancan

 13 total views