vineri 26 noiembrie 5:08 AM

Abonare la google news

Alertă în Dâmboviţa. Un deţinut a evadat din Penitenciarul Găeşti

S-a dat alertă în Dâmboviţa, după ce un deţinut a evadat din Penitenciarul Găeşti.


Reprezentanţii penitenciarului spun că Popa Marian este condamnat definitiv la 2.191 zile de închisoare pentru furt calificat. Azi individul se afla în regim deschis și desfășura activități lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localității Găești, de unde a reuşit să fugă.

Citeşte şi: Un poliţist din Giurgiu le-a cerut şefilor un porc de Crăciun de 160 kg! Cum a fost păcălit de colegi să invoce ordonanţa „lăcomiei”


Un deţinut a evadat din Penitenciarul Găeşti. Filtre de Poliţie şi Jandarmerie pentru găsirea fugarului

„Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localităţii GĂEŞTI, judeţul Dâmboviţa.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmboviţa, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Găeşti, conform Agerpres.

Pentru că a evadat, Popa Marian va primi cel mai probabil un spor de pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

Un deţinut a evadat din Penitenciarul Găeşti. Semnalmentele lui Popa Marian

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închişi la culoare şi purta adidaşi de culoare albastră cu 3 dungi albe.

Nume POPA
Prenume MARIAN
Data naşterii 28/04/1978
Tatăl NATURAL
Mama MARINCA
Semnalmente
Înălţimea (cm): 168
Tipul frunţii: îngustă ridată
Tipul nasului: drept
Tipul ochilor: căprui
Tipul gurii: mică
Tipul bărbiei: normală
Tipul urechilor: mari lipite
Tipul feţei: ascuţită măsliniu
Tipul părului: negru întins
Tipul sprâncenelor: stufoase
Tipul bărbii: barbă rasă
Tipul mustăţii: nu poartă
Tipul corpolenţei: atletică mediu
Semne particulare: Tatuaj umăr drept şi spate

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găeşti la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39.

Citeşte şi: „Mare e lumea”, noul hit muzical lansat de Jador, Vlăduța Lupău, Costi Ioniță și alți artiști. A strâns sute de mii de vizualizări la doar câteva ore de la lansare

Romaniatv.net


Stirile.eu