marți 18 ianuarie 3:05 PM

Abonare la google news

Alege sănătatea cu abonamentele medicale SANADOR!


Un stil de viață sănătos și efectuarea cu regularitate a unor analizele medicale și screeninguri specifice vârstei, sexului și istoricului medical și familial ajută la prevenția, depistarea incipientă și tratarea cu succes a unei game extinse de probleme de sănătate.


De aceea,abonamentele medicale SANADOR pun accent pe prevenție, calitate și tratamentul prompt al afecțiunilor. Se adresează atât adulților, cât și copiilor și pot fi personalizate în funcție de bugetul și necesitățile fiecărui pacient.

Alege să ai grijă de sănătatea ta cu ajutorul specialiștilor de la SANADOR și ai acces la:

  • Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografie), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.
  • Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici competenți și cu multă experiență.
  • Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.
  • Discounturi pentru spitalizare și intervenții efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Promptitudine: fiecare programare este facută pe primul loc disponibil, în toate clinicile SANADOR.
  • Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical.

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

 


Digi24.ro