sâmbătă 5 iunie 2:00 PM

Abonare la google news

ALDE strânge semnături pentru un referendum de demitere a lui Clotilde Armand

Tudor Ionescu, fost consilier general din partea ALDE, a declarat că partidul a început strângerea de semnături și a spus că e nevoie de minim 60.000 de locuitori ai Sectorului 1, adică 25% dintre cetățenii cu drept de vot, pentru declanșarea referendumului.


ALDE a ratat în 2019 pragul electoral atât la alegerile locale din București, cât și la alegerile parlamentare. Tudor Ionescu a devenit cunoscut datorită relației cu Oana Zăvoranu, dar şi pentru numeroasele campanii şi ajutoare acordate animalelor fără stăpân.

El a acuzat-o pe Clotilde Armand, la Antena 3, că e de vină pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Reamintim că primarul sectorului a cerut instituirea stării de alertă pentru a rezilia contractul cu Romprest, firma de salubritate pe care o acuză că percepe tarife prea mari pentru serviciile prestate. Romprest respinge acuzațiile.


ALDE o acuză pe Clotilde Armand pentru criza din sectorul 1, care este îngropat în gunoaie de 10 zile

În toiul scandalului dintre compania de salubritate Romprest şi Clotilde Armand, primarul sectorului 1, firma de curăţenie a făcut un prim pas spre normalitate, anunţând că va colecta gunoaiele de la patru spitale din sector.

„In conditiile in care operatorii autorizati ai activitatilor de sortare-tratare-depozitare au suspendat activitatea din cauza faptului ca Autoritatea contractanta nu a achitat serviciile prestate, situatie care a dus la blocarea capacitatilor de colectare si transport ale operatorului Romprest alocate Sectorului 1 si deci la imposibilitatea de a presta, Compania Romprest Service SA anunta ca va face efortul de a colecta si stoca temporar, pentru o perioada limitata, deseurile de la cele 4 obiective strategice de sanatate publica – Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Citeşte şi: Zeci de străzi din Bucureşti devin pietonale în weekend. Ce rute ocolitoare recomandă şoferilor Brigada de Poliţie Rutieră

Romaniatv.net


Stirile.eu