20 mai 1:05 PM

Abonare la google news

Afgani si algerieni care încercau să treacă ilegal în Ungaria, depistaţi la vamă

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II – judeţul Arad au depistat, joi, la un control amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, cinci cetăţeni din Afganistan şi Algeria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

”Azi dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni români. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din vestul Europei. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi pe osiile din spate ale semiremorcii vehiculului şi în interiorul compartimentului marfă, cinci cetăţeni străini”, precizează reprezentanţii ITPF Oradea.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan şi Algeria, cu vârste cuprinse între 14 şi 30 de ani, informează Agerpres

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citeste articolul pe Stiripesurse