vineri 3 decembrie 10:00 PM

Abonare la google news

Adrian Streinu-Cercel: ”Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic”


Adrian Streinu-Cercel a făcut o serie de declarații referitoare la pandemia de coronavirus. Specialistul susține faptul că începutul anului 2022 ne-ar putea aduce încă un val epidemic.


Medicul Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarmă și susține că începutul anului 2022 ar putea să aducă încă un val de îmbolnăviri cu noul coronavirus. În cursul zilei de vineri, specialistul susține că acest lucru se întâmplă din cauza oamenilor, pentru că nu poartă masca de protecție și nu se vaccinează împotriva SARS-CoV-2.

Vezi și A FOST ACTUALIZATĂ LISTA ȚĂRILOR CU RISC EPIDEMIOLOGIC. FRANȚA ȘI PORTUGALIA INTRĂ ÎN ZONA ROȘIE

„Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem… De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie”, a spus Adrian Streinu Cercel, la dezbaterea „Programul de tratament HIV – prezent şi perspective”, potrivit Agerpres.

Vezi și ADRIAN STREINU CERCEL TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: “AM LĂLĂIT-O ÎN STILUL CLASIC ROMÂNESC. E HORROR!” + CÂND VOM SCĂPA DE MASCA DE PROTECȚIE

De asemenea, medicul a continuat: „Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide, şi dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp”.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro