Abonare la google news

Adrian Porumboiu, acuze grave la adresa lui Sebastian Colțescu. „A nenorocit meciuri în campionatul ăsta! Îl folosesc toți ca pe un prezervativ!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru din România și patron la FC Vaslui, a lansat o serie de acuze grave la  adresa lui Sebastian Colțescu prin intermediul emisiunii ProSport LIVE.

Fostul patron din Liga 1 a comentat în legătură cu decizia luată de UEFA împotriva lui Sebastian Colțescu după incidentele de la meciul PSG – Bașakșehir, atunci când ar fi avut o reacție rasistă la adresa unui oficial de la gruparea din Turcia, iar Adrian Porumboiu crede că era momentul ca „centralul” să fie pedepsit.

Adrian Porumboiu susține că Sebastian Colțescu a ajutat mai multe cluburi din Liga 1 pentru a câștiga diverse meciuri, iar „centralul” chiar a fost răsplătit de Cristi Borcea cu o mașină marca Mercedes.

Adrian Porumboiu, acuze grave la adresa lui Sebastian Colțescu

„Nu vorbesc cu răutate pentru că a trecut și ăsta prin atâtea, dar era corect ca după câte meciuri a nenorocit în campionatul ăsta… ce să mai arbitreze? Cu ocazia asta și-a luat rămas bun la un meci de asemenea anvergură precum PSG – Bașakșehir și cu asta basta.  În România a făcut multe, multe, numai câte a făcut Vasluiului… Are multe echipe pe conștiință. El a făcut prăpăd, a fost ca furtuna în deșert în Liga 1. Are relații… numai Dumnezeu știe. Îl folosesc unii și alții atunci când au nevoie de el. 

Eu îmi amintesc că am avut o discuție cu el la începuturile carierei lui de arbitru și i-am spus să aibe grijă că îl folosesc toți ca pe un prezervativ. Mă scuzați de comparație și până la urmă l-au folosit și apoi l-au aruncat. La meciurile câștigate de anumite echipe cu el, nu au câștigat puncte? Nu l-au folosit? Nu se făceau jocuri corecte. Păi dacă Borcea a anunțat că i-a dat un Mercedes… Nu ați fost în țara asta? Unde ați fost? Borcea a anunțat că i-a dat un Mercedes, dar nu numai el. 

Să vedem și cu VAR-ul ăsta, le place să știe că mai au un aer cald și când mai au nevoie, vine aerul cald. Aerul cald înseamnă arbitrii care sunt foarte bine instruiți”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport LIVE.

Citeste articolul pe ProSport