Abonare la google news

Adrian Popescu, căpitanul Craiovei la marele eveniment din ’91: „Ouzounidis culege roadele mai repede decât ne aşteptam”. Despre ce jucător spune că a crescut după plecarea lui Bergodi

Căpitanul Universităţii Craiova în 1991, anul în care echipa din Bănie a câștigat campionatul, Adrian Popescu (61 de ani), consideră jucătorii lui Marinos Ouzounidis că trebuie să câştige neapărat derby-ul cu CFR Cluj dacă vor să rămână în lupta pentru titlu.

Adrian Popescu spune că echipa campioană poate compensa absenţa lui Deac şi nu va repeta în Bănie prestaţia modestă din jocul cu Dinamo.

Adrian Popescu: „CFR nu va repeta la Craiova jocul slab din meciul cu Dinamo”.

„Este foarte important meciul cu CFR Cluj, trebuie să-l câştigăm neapărat, altfel distanţa se păstreză, îţi pierzi din încredere şi în play-off e mai greu, nu e loc de întors. Să sperăm că Universitatea va face o partidă foarte bună şi duminică şi că o să câştige. Deac este o piesă importantă, dar trebuie să fim atenţi, pentru că CFR are un lot bun şi are cu cine să-l înlocuiască.

Sunt convins că CFR nu o să repete jocul slab din meciul cu Dinamo. După aceea vom vedea ce va fi în play-off. Acolo este foarte important ca jucătorii să aibă o formă bună cât mai mult timp. Nu vor apărea surprize, lupta se duce tot între cele trei şi cred că totul se va limpezi spre final. Sepsi va avea un cuvânt greu de spus, va influenţa lupta pentru titlu. Pentru Universitatea Craiova este important să câştige indiferent de numele adversarei, dacă vrea titlul”, a declarat Adrian Popescu pentru gds.ro.

Citeste si:  Popescu: Bugetul pe 2021 nu e de austeritate, dar nici nu mulţumește pe toată lumea. Barna: Toată lumea e nemulțumită

„Ouzounidis culege roadele mai repede decât ne aşteptam”

Participant cu lotul României la Mondialul din Italia 1990, Adrian Popescu a apreciat jocul Universităţii în meciul cu FCSB şi crede că se vede deja mâna antrenorului Ouzounidis în exprimarea alb-albaştrilor

„Ouzounidis culege roadele mai repede decât ne aşteptam. Ceea ce este foarte bine, pentru că nu mai avem răbdare să reconstruim totul. Munceşte foarte bine şi rezultatele se văd chiar din prima parte a mandatului.

Cu FCSB a jucat bine echipa, a dominat, a avut ocazii clare de gol, şuturi la poartă, organizare bună în teren. E îmbucurător jocul. Faptul că nu a câştigat contează, dar jocul ne-a dat un moral bun şi ne dă speranţe. Era bine dacă ne impuneam, pentru că eram şi noi mai aproape de FCSB şi CFR Cluj.

Citeste si:  VIDEO Noi imagini spectacuoase trimise de Perseverance. Roverul a făcut prima sa „excursie” pe Marte

Îmi pare rău de Cicâldău, pentru penaltiul ăla ratat. S-a văzut că nu s-a uitat la portar ce face, Andrei Vlad a intuit colţul şi de aceea a apărat. Am înţeles că şi jucătorii de la FCSB i-au indicat lui Vlad să sară în stânga, jos”, a spus Adi Popescu.

„Ivan a crescut după plecarea lui Bergodi”

Adrian Popescu consideră că revenirea lui Andrei Ivan a concis cu plecarea lui Cristiano Bergodi şi aşteaptă de la el meci de meci să aibă un randament foarte bun. În schimb, fostul internaţional consideră că va mai trece timp până când bosniacul Elvir Koljic va ajunge în forma optimă.

„La Ivan se vede o creştere mare în joc de când a plecat Bergodi. A prins mai multă încredere, a marcat şi s-a implicat mult. Chiar dacă a ratat câteva ocazii bune cu FCSB, pe mine m-a mulţumit, s-a simţit bine pe teren. Dar, oricum, aştept mai mult de la el.

Citeste si:  46 de piese pentru al 46-lea președinte. Joe Biden și-a ales playlistul pentru ceremonia de învestire

La meciurile importante trebuie să dea dovadă de sacrificiu, să fie activ în faţa porţii şi să şuteze mai mult la poartă. Asta vrem de la el! La banii pe care îi ia pe lună ar trebui să dea în fiecare meci un gol şi o pasă de gol. Koljic e greu să redevină într-un timp atât de scurt acel jucător de la începutul campionatului, care marca în fiecare partidă.

Chiar dacă face antrenamente foarte bune, până va intra într-o formă foarte bună de concurs mai durează. Să dea Dumnezeu să-şi intre rapid în ritm, dar e greu, are nevoie de mai multe meciuri în picioare”, a spus Adrian Popescu, conform Gazeta de Sud.

 

Citeste articolul pe ProSport

 13 total views