3 iunie 9:18 PM

Abonare la google news

Adrian Mutu și-a găsit golgheter. A marcat 20 de goluri în acest sezon

Adrian Mutu nu pierde timpul deloc. După ce a bătut palma cu Mititelu Jr, fostul selecționer al naționalei de tineret a oferit câteva declarații, prilej cu care a anunțat noi transferuri la gruparea olteană pe care vrea să o ducă la nivelul următor. Patronul echipei este și el conștient de faptul că Mutu va avea nevoie de întăriri la echipă. De altfel, oficialul a spus că este gata să facă modificări importante în lot, pentru ca oltenii să lupte pentru primele locuri.

Adrian Mutu și-a găsit golgheter

Fotbalistul vizat de către Adrian Mutu este dorit de către mai multe cluburi de top din Liga 1. Jucătorul în vârstă de 29 de ani evoluează pe post de atacant, la o echipă din străinătate. Omul de gol a marcat în acest sezon de 20 de ori. De altfel, impresarul internaționalului olandez susţine că e pregătit să îl transfere în România. FC U Craiova ar fi o variantă pentru golgheterul care măsoară 1,92 m.

Fiecare dintre echipele din Liga 1 caută să realizeze cât mai multe transferuri pentru a reveni în fortă în sezonul ce urmează. Majoritatea patronilor au căutat fotbalişti liber de contract în afara ţării. Pe lista celor de la FC U Craiova a apărut numele celui de-al treilea cel mai bun marcator din liga secundă din Ţările de Jos. Este vorba despre un atacant foarte experimentat.

Formația antrenată de Mutu este o variantă pentru Thomas VerheydtFormația antrenată de către Adrian Mutu este o variantă pentru Thomas Verheydt / Sursa Foto: Voetbal International

A marcat 20 de goluri în acest sezon, fiind un jucător exponențial pentru echipa sa

Thomas Verheydt, căci despre el este vorba, s-a despărţit de Almere City, club din liga secundă din Ţările de Jos. Acesta a bifat nu mai puțin de 20 de goluri în acest sezon. De asemenea, el a oferit și şapte pase decisive, în 39 de meciuri. Internaționalul olandez este foarte apreciat la gruparea la care evoluează, iar situaţia sa este privită şi de unele cluburi din România, unde, dacă ar ajunge, ar fi la a doua experienţă în străinătate, după cea din sezonul 2017-2018, perioadă în care a jucat la Crawley Town.

Andrei Balmos, impresarul lui Thomas Verheydt, a dezvăluit că mai multe cluburi de top din Liga 1 s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului pe care îl reprezintă. Printre acestea se numără și FC U Craiova.

Suntem în discuţii cu câteva echipe de top din ţară. Nu ar refuza o ofertă corectă nici din partea unui club nou-promovat, dar cu pretenţii, cum este FCU Craiova. Mai ales dacă ţinem cont de faptul că Adrian Mutu este antrenor acolo, o legendă pentru România. Ar cântări mult şi brandul Craiova, o echipă legendară pentru România. Discuţiile pe care le-am purtat au fost cu trei echipe de top din ţară, care sunt interesate. Suntem dispuşi să discutăm cu orice echipă din România. Discutăm deja cu echipele. În următoarele zile vom afla destinaţia jucătorului.”, a declarat Andrei Balmos, pentru 3minute.

Citeste articolul pe PlaySport