Adrian Mutu s-a vaccinat antiCovid-19. Campanie de vaccinare demarată de FRF Adrian Mutu antiCovid-19

Adrian Mutu s-a vaccinat antiCovid-19. Adrian Mutu a fost însoţit la centrul de vaccinare de David Lazar, portarul naţionalei României, Leontin Toader şi Eugen Anghel, antrenorii cu portarii la prima reprezentativă şi la cea U21, Roberto Berruero, antrenor secund România U21, Rareş Ene, analistul video al primei reprezentative, şi Andrei Bogăţan, fizioterapeut al selecţionatei U21.

Adrian Mutu s-a vaccinat antiCovid-19

Campania de vaccinare demarată luni va continua în următoarea perioadă şi cu alţi fotbalişti şi membrii staff-urilor echipelor naţionale, în funcţie de programul acestora, scrie FRF.

Citeste si:  Salariul FABULOS oferit în România de către o primărie pentru medicii care lucrează în centrele de vaccinare!

Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19. Ce s-a întâmplat cu gimnasta după ce s-a imunizat FOTO

Naționala ”A” și cea U21 vor disputa în martie 6 partide oficiale importante în preliminariile CM 2022, respectiv în grupele EURO de tineret.

Iată programul meciurilor:

24 martie, ora 22:00: România U21 – Țările de Jos U21

Citeste si:  Raluca Turcan îndeamnă românii să meargă la urne: „Indiferent de ce scriu pe Facebook, democrația se face prin vot”

25 martie, ora 21:45: România – Macedonia de Nord

27 martie, ora 19:00: Ungaria U21 – România U21

28 martie, ora 21:45: România – Germania

30 martie, ora 19:00: Germania U21 – România U21

31 martie, ora 19:00: Armenia – România

Federația Română de Fotbal îi încurajează pe toți membrii familiei fotbalului, respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, să se imunizeze împotriva COVID-19.

Citeste si:  Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte

Miercuri începe vaccinarea angajaţilor din învăţământ

Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că de miercuri începe campania de vaccinare a angajaţilor din învăţământ în Bucureşti şi în 23 de judeţe. Autorităţile estimează că aproximativ 60.000 de persoane, angajaţi din învăţământ, vor fi vaccinate până în 10 martie.

Sursa: RomaniaTV

 7 total views