2 iunie 6:18 PM

Abonare la google news

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova! Discurs pe placul suporterilor: „Sper să ducem echipa acolo unde îi este locul!”

Adrian Mutu a fost prezentat oficial în funcția de antrenor principal la FC U Craiova și a susținut o conferință de presă cu acest prilej.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 și conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul Eugen Trică, însă i-a găsit rapid înlocuitor în persoana lui Adrian Mutu.

La conferința de presă au fost prezenți și Adrian Mititelu Jr., Mircea Bornescu și Marcel Pușcaș.

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova

Adrian Mutu a anunțat care sunt principiile pe care se va baza în calitate de antrenor al echipei FC U Craiova și că își propune să vorbească mai puțin și să lase rezultatele sale să vorbească de la sine. 

„Cuvintele de ordine sunt: seriozitate, disciplină și muncă multă. Deja am început prin a programa anul fotbalistic, cantonamentul, suntem în discuții cu mai mulți jucători.

Nu avem un obiectiv anume, pentru că nu vreu să ne punem limite. Dacă muncim mult și mai bine decât ceilalți, probabil că la sfârșitul sezonului ne vom afla într-o poziție avantajoasă. Vom vorbi mai puțin și vom munci foarte mult. Sper să formăm o familie și să ducem Craiova acolo unde îi este locul.

Nu am venit aici să fac doar act de prezență, nici să fiu actorul principal. Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut.

Nu am avut nicio ofertă clară de la CFR Cluj. Ca să spun sincer, am avut o ofertă mai clară de la U Cluj.

Mă vedeți acum la conferință, probabil că o să mă vedeți foarte rar în fața dumneavoastră, pentru că îmi doresc să fiu mai mult pe teren. Prefer să muncesc și rezultatele să vorbească pentru mine. E inutil să dau din gură, prefer să demonstrez. Am văzut că lucrul ăsta merge mai bine la noi în țară și nu prea se practică”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Adrian Mititelu Jr. are mare încredere în Adrian Mutu

„Am convingerea că Adrian, împreună cu lotul de jucători pe care îl vom forma, este capabil să se lupte cu orice echipă din Liga 1. Eu sper să decurgă totul bine. Rămâne să vedem cum ne descurcăm cu această competiție și vom vedea unde ne vom clasa la finalul sezonului. Normal că scopul nostru e de a face performanță, însă, cum a spus și Adi, nu ne punem bariere”, a spus și Adrian Mititelu Jr.

Citeste articolul pe ProSport