duminică 26 septembrie 9:12 PM

Abonare la google news

Adrian Mutu nu e mulțumit cu egalul obținut de FCU Craiova pe terenul lui FC Botoșani: „Sunt supărat! Am venit să câștigăm trei puncte și am fost foarte, foarte aproape!”


FCU Craiova a remizat pe terenul lui FC Botoșani, 1-1, dar antrenorul Adrian Mutu spune că nu este mulțumit cu acest punct, deoarece echipa sa avea nevoie de victorie.


FCU Craiova a fost dominată de FC Botoșani, însă a deschis scorul în repriza a doua și a sperat până spre final că se va întoarce acasă cu toate cele trei puncte. Moldovenii au egalat, însă, în minutul 90, apoi au mai avut încă o ocazie bună de a tranșa partida în favoarea lor.

Cu toate că FC Botoșani este mai îndreptățită să regrete acest egal, după aspectul jocului, antrenorul Adrian Mutu nu poate trece peste golul primit de elevii săi cu scurt timp înainte de fluierul de final.

Adrian Mutu ar fi vrut victoria cu FC Botoșani

FC Botoșani este una dintre echipele care se luptă la titlu în acest sezon, astfel că nou-promovata FCU Craiova ar fi trebuit să se declare mulțumită cu acest punct. Moldovenii au avut mai multe situații bune pe parcursul celor 90 de minute, dar antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, știe că echipa lui a scăpat victoria printre degete.

„Sunt supărat pentru că nu am reușit să închidem meciul și să plecăm cu cele trei puncte! Așa cum spuneam, am venit să câștigăm trei puncte și am fost foarte, foarte aproape!”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei.

Acesta a părut să a lăsat trecutului ieșirea nervoasă a lui Sidibe din meciul cu FCSB, când a făcut o adevărată criză în momentul înlocuirii. Ivorianul a deschis scorul cu FC Botoșani după o execuție perfectă. „Este un jucător tânăr, câteodată mai face și greșeli și trebuie înțeles. Eu l-am înțeles, de aceea l-am luat în lot și l-am bpgat titular. Mă bucur că a marcat și că a fost un gol foarte frumos”, a mai declarat Adrian Mutu.

Antrenorul este convins că echipa sa și Universitatea Craiova vor face spectacol în iarbă etapa următoare și a transmis că își dorește ca meciul să fie lipsit de incidente între suporteri.

Prosport.ro