miercuri 8 decembrie 3:33 PM

Abonare la google news

Adrian Mutu îl face praf pe Eugen Trică: „Clișee pe care le spun antrenorii puțin pregătiți! Ar trebui să îţi vezi de treaba ta!”


Adrian Mutu, fostul antrenor de la FCU Craiova 1948, a răbufnit la adresa lui Eugen Trică, după ce actualul tehnician al oltenilor a trimis „săgeți” către „Briliant”.


„Antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord”, a fost declaraţia lui Eugen Trică care l-a enervat pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu l-a făcut praf pe Eugen Trică

Adrian Mutu i-a răspuns imediat actualului antrenor de la FCU Craiova 1948.

„Nu m-am simțit vizat. Nu mă interesează ce spune Trică. E problema lui. Situația de acum e strict problema lui. Când vin antrenori noi, ai văzut cum fac, spun asta sau că «Jucătorii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic și trebuie să muncim».

Astea sunt clișee pe care le spun antrenorii puțin pregătiți. Pentru noi nu au nicio valoare. Știm aceste lucruri. Nu sunt corecte. Trebuie să existe o diplomație. Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să faci ce poți pentru a face lucrurile cât mai bine, nu să ai scuze inutile. De asta a fost schimbat antrenorul care a fost înaintea ta. Probabil patronul a crezut că tu ești o soluție mai bună”, a declarat Adrian Mutu pentru GSP.

„Din punctul meu de vedere, experiența la Craiova a fost bună. Am depus o muncă importantă. Am avut și ghinion. Puteam avea 5-7 puncte în plus. E o lecție din care am învățat. Am avut un început foarte bun de campionat, dar probabil că lipsa de omogenitate a făcut să nu avem mai multe puncte în plus. Având în vedere cum se exprima echipa, pot spune că a fost o perioadă bună. Mi-a lipsit norocul. Asta ar fi schimbat multe” – Adrian Mutu

Prosport.ro