2 iunie 10:12 PM

Abonare la google news

Adrian Mutu, dat de gol de un fost coleg, după ce a numit ca antrenor la FC U Craiova: „Se gândea la asta, deși el era încă jucător!”

Gabi Mureșan (39 de ani), fost mijlocaș la CFR Cluj și triplu campion al României cu echipa din Gruia, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre numirea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor principal la FC U Craiova.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 și conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul Eugen Trică, însă i-a găsit rapid înlocuitor în persoana lui Adrian Mutu.

Deși nu poate fi de acord cu demiterea lui Eugen Trică, Gabi Mureșan îi ține pumnii lui Adrian Mutu, în Bănie.

Gabi Mureșan, despre numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova

Cei doi au fost coechipieri la ASA Târgu Mureș, în 2016, iar Gabi Mureșan este convins, la cum îl cunoaște pe Adrian Mutu, că acesta va deveni un antrenor de succes.

„În primul rând, m-a surprins că l-au demis pe Eugen Trică. Am jucat cu el, știu cât suflet pune și nu știu dacă merita tratamentul ăsta. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, e păcat, îmi pare rău pentru el. Să promovezi cu o echipă în Liga 1 și să nu ai șansa să mergi mai departe, e destul de dureros.

Eu zic că Mutu are ce îi trebuie, poate să ajungă un antrenor foarte bun, pentru că îi place să antreneze și e preocupat. L-am văzut de când eram la ASA. Era foarte preocupat, pe final (n.r. de carieră), deja se gândea cum să jucăm, deși el era încă jucător. Deja se gândea la stilul de joc.

Îl văd un antrenor serios, chiar dacă nu a fost, ca să zic așa între ghilimele, serios ca jucător. Zic asta, pentru că putea să facă mult mai mult ca jucător. În schimb, îl văd ca antrenor, e serios și știe ce să le ceară jucătorilor. În același timp, pot să spun că este foarte apropiat de jucători, știe să și-i apropie și asta e o calitate foarte mare la un antrenor, să știe să și-i atraga pe jucători de partea lui”, a spus Gabi Mureșan, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport