miercuri 2 iunie 3:18 PM

Abonare la google news

Adrian Mititelu Jr. îi dă replica lui Gigi Becali: „O să-l contrazicem”. Patronul FCSB a râs de Adrian Mutu. „Ce să facă, săracul? Tot la retrogradare o să fie!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB. nu crede că Universitatea Craiova 1948 va ajunge să joace în cupele europene după aducerea ca „principal” al lui Adrian Mutu.


Tânărul tehnician a părăsit echipa naţională Under 21 şi a preluat conducerea tehnică a nou-promovatei în prima ligă FC U Craiova, în locul lui Eugen Trică, la care s-a renunţat după accederea în Liga I.

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.


Adrian Mititelu Jr. îi dă replica lui Gigi Becali: „O să-l contrazicem pe teren”. Patronul FCSB a râs de Adrian Mutu. „Ce să facă, săracul? Tot la retrogradare o să fie!”

Adrian Mititlelu Junior a ținut să-i replice lui Gigi Becali, care făcuse niște declarații despre mutarea din Bănie a lui Adrian Mutu.

„Gigi Becali este unul dintre cei mai vechi conducători din fotbalul românesc și îl respect pentru asta. Steaua, la ora actuală, este un club cu care nu ne putem compara, chiar dacă suntem Universitatea Craiova și blazonul ne obligă. Suntem o nou promovată.

Este părerea dumnealui despre noi și sper să îl contrazicem pe teren. Suntem un club revenit după atâtea necazuri și nedreptăți și încercăm să facem ceva frumos și profesionist.

Cred că este de apreciat și respectat asta. Timpul va decide dacă o să avem și performanțe”, a spus Adrian Mititelu jr pentru Gsp.

Gigi Becali nu crede că Adrian Mititelu va da bani din propriul buzunar

„Eu am ținut cu Mititelu că voiam să promoveze, că el, săracul, fiind în pușcărie… Dar acum… Nu poți cu Mutu! Ce să facă Mutu? Să pocnească și să facă bici din rahat? Ce să facă? Ca să faci echipă îți trebuie bani.

Să vedem câți bani acum? 6 milioane? 8 milioane? Banii familiei? Îi dai pe toți la fotbal?

Și chiar dacă îi dă pe toți, nu poate! Tot la retrogradare o să fie! Îi spun din prietenie, că am ținut cu el. Play-off? Vezi-ți de treaba ta.

Ce să facă Mutu, săracul? El a făcut niște schimbări interesante la România U21, dar e greu”, a declarat Gigi Becali azi.

Prosport.ro


Stirile.eu